Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

NOTD – Essie – The Lace is On

Mijn eerste herfstlakje van dit jaar is een feit.. het is ééntje van Essie geworden – The Lace is On – een paars aubergine kleurtje.

NOTD - Essie - The Lace is On

NOTD - Essie - The Lace is On

Het lakje is zeer lopend en dun van structuur, waardoor dit een zeer zuinig lakje is, je hebt weinig nodig én dit kleurtje dekt al na één laagje! Wauw! Natuurlijk doe ik 2 laagjes, dit oogt mooier en zo heb je meer glans. Het kwastje is breed.. Dit heb ik persoonlijk het liefst.. ik ben geen fan van dunne, smalle kwastjes! De droogtijd is super, slechts enkele seconden!! TOP! Wat een super mooi kleurtje, echt een warm herfstkleurtje..de zomer is officieel voorbij, onze zomerkleurtjes mogen opgeborgen worden, de herftkleurtjes liggen in de winkel.. ik ben er klaar voor!! :)

NOTD - Essie - The Lace is On
De herfst is amper begonnen en ik krijg al last van velletjes en droge handen..tijd om de hydraterende & verzorgende handcrème terug boven te halen! :)

NOTD - Essie - The Lace is On

NOTD - Essie - The Lace is On

Ben jij al klaar om de zomerkleurtjes te vervangen?

XOXO
Eefje

 • Het is inderdaad echt een herfstkleurtje! Ik moet het maar bij nude kleurtjes houden ivm werk haha!

 • heel mooi!

 • wat is essie toch een fijn merk!

 • Sas

  Mooi kleurtje!

 • Leuk kleurtje!

 • Mooie kleur :) x

 • apart maar gaaf kleurtje, ik hou van essie lakken

 • Mooie kleur! Typisch Essie!

 • Amy

  Prachtig lakje! Zelf draag ik ook alleen nog maar donkere lakjes nu, ik heb er al lang op zitten wachten want ik was de neons zo zat. :D

 • Echt een mooi kleurtje! Ik ben echt fan van Essie :).

 • Mooi kleurtje! Ik ben dol op Essie lakjes.

 • Ik ben ’t er niet mee eens dat het een ‘warm’ herfst kleurtje is maar hij is wel mooi

  XO

 • Wat een leuk lakje!

 • Ben ik klaar voor de herfst? Nee. Ben ik klaar voor dit soort prachtige kleurtjes? Absoluut! Kom maar door met die mooierds!

 • Oh wat een mooi kleurtje! De glans is echt prachtig.

  CLC