Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

NOTD – Chanel – Rose Insolent!

Een aantal weken geleden kocht ik een nieuw nagellakje tijdens een blogsale op Eva’s Beautyblog. Ik koos een lakje van ChanelRose Insolent. Na enkele dagen vond ik het lakje in mijn brievenbus inclusief een Chanel eye make-up remover mini – tester! Leuk extra’tje!

NOTD - Chanel - Rose Insolent!

NOTD - Chanel - Rose Insolent!

NOTD - Chanel - Rose Insolent!

Ik vind het een zeer chique kleurtje.. Het borsteltje is niet super dun maar ook niet breed, een beetje tussenin. Helaas.. ondanks dat dit een high end product is, begon dit lakje na 1 dag te chippen! Maar toch vind ik dit een mooi kleurtje dat ik regelmatig op mijn nagels doe! Oh ja, ik kocht dit Chanel nagellakje voor slechts €14!

XOXO
Eefje

 • Cheap..! :-) Ik vind het een erg mooi kleurtje!

 • Amy

  Ooooh wat is hij mooi! Ik ben echt gek op Chanel lakjes, ze zijn echt van goede kwaliteit.

 • Ik heb echt al vaak gehoord dat die lakes van Chanel zo snel beginnen te chippen. Echt schandalig als je het mij vraagt! Maar zo’n flesje ziet er natuurlijk wel erg leuk uit :-)!

 • Voor een Chanel te zijn zou het echt geen slechte kwaliteit mogen zijn! Maar ik vind de kleur wel super leuk :)

 • Mooi kleurtje, wel jammer dat ie al zo snel chipt!

 • prachtige kleur! ook mooie prijs

 • Hele mooie kleur! Wel zonde dat hij na 1 dag reeds begon te chippen… Dat zou toch echt niet mogen he, zeker niet met zo een high-end merk…

 • Wat een leuk kleurtje!

 • Prachtig kleurtje!

 • Mooie kleur voor de zomer!

  XO

 • themakeuphotspot

  Mooie kleur! jammer dat hij snel chipt..

 • Mooi kleurtje! Ik heb zelf ook niet echt goede ervaringen met Chanel lakjes, chipt snel.

 • Accessory

  Super mooie kleur!!

 • Wauw wat een prachtige kleur , heel erg mooi. Jammer dat chanel zo duur is.

 • Mme Sophistique

  heerlijk kleurtje! en wat een spotprijsje zeg :D

 • O I love Chanel! Wat een mooie kleur is dit weer! Ik word er hebberig van! :P

 • Mooi kleurtje!

 • wat een super kleurtje!! <3 chanel

 • Wat een mooi kleurtje!

 • mooie kleur!