Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

No Buy Challenge!

Sinds maandag heb ik me voorgenomen om niks meer te kopen! Een “No Buy Challenge“. Velen die me kennen fronsen nu waarschijnlijk hun wenkbrauwen.. yes i know.. Eefje en niks kopen, geen goede combinatie! Ik heb het vooral over kledij, schoenen, make-up, parfum,..Ik leg jullie uit waarom ik dit doe.. (uiteraard doe ik dit niet zonder reden) :)

No Buy Challenge!

De eerste reden is dat op 1 juli hier in België de solden van start gaan en ik heb mega veel nieuwe kleren en schoenen nodig voor ik op reis vertrek, dus het zou een beetje stom zijn om nu alles nieuw te kopen als binnen 3 weken alles afgeprijsd is :)

Reden nr 2: Binnen een 5-tal weekjes vertrekken hubby, Chloé en ik op vakantie naar La Douce France voor 2 weken en ik wil graag daar gaan shoppen (Cannes, St-Tropez).. ook wil ik graag een volledige dag (of meerdere dagen) luxueuze strandzetels huren @ the beach en me als god in Frankrijk laten verwennen :)

No Buy Challenge!

Vandaar mijn No Buy Challenge! En geloof me..een challenge zal het worden! Of ik effectief 3 weken niks zal kopen kan ik niet beloven.. :) Want ik moet nu al serieus op mijn tanden bijten, de verleiding is echt groot! Ik mijd Gent City als de pest de komende 3 weken.. Knokke is een “no go” en het online shoppen zal gecontroleerd worden door hubby.. haha :)

Maar na 3 weken ongelooflijke afzien, gaan alle remmen los!!!! Wish me luck!!

XOXO
Eefje

 • Mme Sophistique

  good luck lady! ik heb er mij ook al 2x aan gewaagd, en als je je zo’n leuk einddoel stelt zal het zeker en vast lukken

 • Good luck ! Achteraf voelt het dan eens zo goed om iets te kopen ;)

 • Oehh….lastig! Maar, gaat je vast lukken :-) Succes!

 • Succes :D Ik zou het niet kunnen!

 • Amy

  Veel succes, ik weet hoe hard het is, haha! Maar het lukt je vast wel :D

 • Heel veel succes, gaat je vast lukken!

 • Drie weken moet wel lukken hé Eef.. Hoera La Douce France!!! Ik ga shoppen in Primark in London voor wat holiday clothes.. Ik reken op stralend weer en shortjes ;-)

 • aah succes.. je kan het :-)!

 • Heel veel succes, you can do it! Denk aan je luxe vakantie :D

 • Heel veel succes met je no-buy challenge!

 • succes! Ik ben niet zo goed in dit soort uitdagingen ;)

 • Succes!!

 • Succes! Stoer van je!

 • Haha succes!

  XO

 • Good luck!

 • heel veel succes :D

 • Succes! Gewoon aan de leuke vakantie erna denken en dan komt het wel goed :D

 • Lijkt me moeilijk, maar het zal je wel lukken :) ik leg het me ook soms op, anders loopt het uit de hand ;)

 • Succes :)!!

 • Oehhh gurl, keep up the good work! Ik wens je veel succes, you can do thisss!

 • Heel knap dat je dit doet, ik zou het echt niet kunnen namelijk

 • Nooit gemakkelijk zo’n no-buy maar heel erg veel succes!

 • Succes! :) Ik was er zelf ook mee begonnen, maar na twee weken heb ik het al opgegeven. Hopelijk lukt het bij jou beter :).

 • Ik heb het drie maanden min of meer volg gehouden en dat ging tamelijk goed. Als je goed weet wat je ervoor in de plaats gaat krijgen :D of wil, gaat het je zeker lukken! Bonne chance ;-)

 • themakeuphotspot

  Goed dat je dit doet! Ik ben bezig met een online no-buy voor een maand!

 • Succes! Nu kun je misschien niks kopen, maar daarna heb je ook wel waar voor je geld!

 • Wendy (B)

  Succes :)
  Ik weet het: het zal niet simpel zijn!
  Doe gewoon je best!
  Ikzelf hou me ook momenteel erg rustig op shopvlak want ik heb al zo veel en zou echt eens moeten opgebruiken wat ik heb.
  Wat kleding betreft: ik ga eens goed in mijn kast kijken voordat ik naar de solden vertrek ;)