Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

No Buy Challenge – Update!

Poeeeehhh.. zo’n “no buy” is echt not easy!! En al zeker niet voor een shopaholic as me! Waar ben ik aan begonnen! Toen ik deze week overtuigd was dat dit me zou lukken kreeg ik verschillende aanbiedingen in mijn mailbox, o.m van Snapstore en Vente Exclusieve.. de ene outlet stond met Liu Jo kledij in mijn gezicht te zwaaien, de andere met Vero Moda!!! Ik kon mijn computer wel de vuilbak ingooien!! Are you serious?? Kon dit niet wachten tot 1 juli?? 2 dagen later alweer een mailtje van Zalando.. ‘het item op uw verlanglijstje is afgeprijsd’!!!!! Really???

No Buy Challenge - Update!

En toch.. heb ik de verleiding kunnen weerstaan! Nog niks gekocht (behalve zonnecrème en after-sun, maar die zijn levensnoodzakelijk, niet?) Ik ben dit weekend niet gaan shoppen, nee, zelfs niet naar Knokke! :)
Het online shoppen is momenteel de grootste uitdaging, bij Mango & Asos geven ze al korting en de verleiding om op die ‘bestel’ knop te klikken is GROOT! Om het mezelf wat makkelijker te maken heb ik een “summer wishlist” samengesteld (komt binnenkort online) en van zodra mijn “no buy challenge” voorbij is, kan de koopjes jacht echt van start gaan!!! Whhhiiiiiiiii…

No Buy Challenge - Update!

No Buy Challenge - Update!

Ik voel dat het de komende 2 weken nog moeilijk zal worden, ik heb echt al zoveel gezien en normaal zou ik dan al mijn creditcard bovengehaald hebben.. maar nu moet ik echt doorbijten en denken aan mijn vakantie die eraan komt (nog 4 weekjes trouwens) en de soldenperiode ervoor :)

Wish me luck!!! (Gonna need it)!!

Doe jij al mee met de Giveaway?? Don’t forget!!

XOXO
Eefje

 • Haha, leuk om te lezen! Online shoppen is erg gevaarlijk. Ik kijk ook uit naar de solden!

 • Goed bezig!

 • Het is moeilijk, maar je doet het goed. Blijf zo doorgaan!

 • haha goed bezig! Ik zou het echt niet kunnen :D!

 • Oeeeeh al die aanbiedingen vooral Zalando en Snapstore i know what ya mean, die mailtjes zijn altijd zeer verleidelijk maar komaan meid smijt u nog effe voor die laatste weken!

 • Wow, jij toch liever dan ik eerlijk gezegd! Maar echt knap dat je het zo volhoudt ^^ Ik zou echt niet kunnen volharden. Nog veel succes ;)

 • en wat is de reden dat je niets koopt? Ik ben momenteel op een mini-regime en wil ook even niets kopen. ik moet mijn eerste doel bereiken tot ik iets koop. anders wordt het mss toch te groot. dus even tanden bijten eefje! You can do it! Ik heb geen probleem met online shoppen, shop liever in de winkel. dus die 2 weken hou ik nog wel vol. Heb al iets meer dan een maand niets gekocht van kledij.

 • hahah heel goed bezig ! nog veel succes ermee !

 • Goed bezig!
  Sterkte ;-)

 • Goed bezig meid, succes!

 • Sterkte! Denk aan wat daarna komt.
  Ik heb een tijd geleden ook een paar maanden no buy gedaan en dan kom je wel in de flow.
  Begin missschien met u uit te schrijven voor al die nieuwsbrieven :) en ga om een boog rond winkel-straten heen.

 • Ik heb er echt respect voor want ik kan dit niet haha

 • themakeuphotspot

  Succes! Ik doe momenteel een online no-buy voor een maand lang :)

 • Je bent goed bezig! Ik zou het niet kunnen denk :)

 • Poe heftig hoor! Ik heb het ook eens gedaan, was best zwaar haha! I love shopping!

 • Mme Sophistique

  hahaha proficiat :D als ze liu jo in uw gezicht smijten aan outletprijzen, dan zou ik het ook heel erg moeilijk hebben :D

 • Haha jaa ik ken ‘t. Ik mocht van mezelf de laatste tijd ook niets kopen, vanwege mijn aanstaande vakantie (waar ik dan wel los mag van mezelf haha) maar dat is toch moeilijkkkk!
  Succes!

 • Wendy (B)

  Er zijn inderdaad al winkels die korting geven ( sluipsolden noem ik dat ;) ) dus kan je toch gerust al shoppen?
  Ik ken het gevoel: er is zoveel moois te zien dat het lastig kan zijn!
  Je moet dan eens denken aan al de dingen dat je nog hebt en of je het echt nodig hebt.
  We slaan er elkaar wel door ;)