Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Nivea MicellAIR

Inovation never stops. Dat Micellair water dé manier is om je make-up te verwijderen is al algemeen geweten. Ook Nivea heeft verschillende varianten in hun gamma en daar komen nu 2 newbies bij. De Nivea Micellair Oogmake-up Remover Gel en het micellair water in pocketformaat!

Nivea MicellAIR

Nivea MicellAIR

Het MicallAIR Water bestond tot nu toe enkel in de fullsize verpakkingen van 400ml. Daarvan heb je 3 varianten; voor normale tot gemengde huid, voor gevoelige huid en voor droge huid.

Nivea MicellAIR

Nivea MicellAIR Water pocketformaat:
Nu bestaat dit micellair water ook in pocketformaat om mee op reis te nemen! Super handig! En je kan deze gewoon meenemen in je handbagage want de inhoud bevat 100ml, ideaal toch!  Deze pocket versie bestaat wel enkel voor de droge of gevoelige huid. Het micellair water is zowel bestemd voor het gezicht als de ogen. Het verwijdert net zoals de fulltime variant je make-up en onzuiverheden en hydrateert je huid. Ik neem dit deze sowieso mee op vakantie naar Tenerife! Geen grote verpakkingen dus super handig! Dank je Nivea!

Nivea MicellAIR

Nivea MicellAIR Oogmake-up Remover Gel:
Wil je liever een aparte remover voor je oog make-up dan bestaat het MicellAIR Water in gel textuur speciaal om je oog make-up te verwijderen. De huid rond de ogen is extra gevoelig en een aangepaste verzorging is hiervoor niet overbodig. De gel textuur is zeer aangenaam en geeft een verfrissend gevoel. Deze micellaire oogmake-upremover geeft je huid een zuurstofboost. De formule is verrijkt met hyaluronzuur en hoef je ook niet af te spoelen. Ook deze gel verwijderd alle onzuiverheden en is zacht voor je ogen. Het product is super eenvoudig te gebruiken. De gebruikswijze is identiek als het MicellAIR Water, je doet de gel op een watje en wrijft het watje over je oogleden om al het vuil weg te verwijderen.

Nivea MicellAIR

Nivea MicellAIR Skin Breathe- Micellair Oogmake-Up Remover Gel 125ml – €3,49
Nivea MicellAIR Water voor de droge of gevoelige huid 100ml –  €2,20
Nivea MicellAIR Skin Breathe- Micellair Water voor de gevoelige huid 400ml – €6,30

De Nivea MicellAIR producten zijn te koop bij drogist en online oa. bij Bol.com (shop hier).

Gebruik jij Micellair water om je make-up te verwijderen?

Liefs,

Eefje

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen