Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

7197 Volgers

Nivea Hairmilk

Stel dat je de bekende Nivea geur uit de bekende blauwe potten op je haar kon smeren? Wel, dat kan!! Nivea bracht een nieuwe haircare lijn uit onder de naam ‘Nivea Hairmilk’. Deze lijn bestaat uit de beste verzorging voor fijn, normaal en dik haar, dat droog en beschadigd is. Door de toevoeging van melkproteïnen wordt de haarstreng tot in de vezels versterkt en het haaroppervlak verzacht, zonder het haar te verzwaren. Ik kreeg de Hairmilk Shampoo en Conditioner voor fijn haar toegestuurd en ging meteen de douche in.. Benieuwd?

Nivea Hairmilk

Nivea Hairmilk

Nivea Hairmilk

Nivea Hairmilk

Zoals ik al zei kun je nu de typische Nivea geur ook gebruiken voor je haar.. De Nivea Hairmilk producten ruiken niet alleen naar…. euh.. Nivea :) maar ze zijn ook herkenbaar aan de typische blauwe Nivea kleur. De shampoo en conditioner zitten in een blauwe flacon met witte details van zodra je de dop openklikt komt de Nivea geur je tegemoet! De shampoo is wit, melkachtig van kleur en zorgt ervoor dat mijn haar grondig gewassen wordt en tijdens het wassen zelf voelt mijn haar al redelijk zacht aan. De conditioner hoort er gewoon bij, ook deze is wit, melkachtig van kleur en zorgt voor extra verzorging en een goede ontwarring. De geur is van beide identiek.

Na gebruik voelt mijn haar heel erg zacht aan, het ontwarren gaat vlotjes en mijn haar is makkelijk te stylen. Ik merk dat mijn haar heel erg soepel valt. De Nivea geur ruik ik de ganse dag door en daarvoor alleen moet je deze haircare lijn zeker eens proberen!

Nivea Hairmilk

Nivea Hairmilk

Nivea Hairmilk

Nivea Hairmilk vind je voor €3,79 in de supermarkt, drogist en online bij oa: Bol.com waar je nu kan genieten van voordeelpakketten! Naast de shampoo en conditioner zijn er ook nog de NIVEA Hairmilk Verzorgende Wondersprays voor fijn en normaal haar.

Heb jij deze Nivea Hairmilk al geprobeerd?

Liefs,

Eefje

  • chucky1012

    Klinkt goed!
    Ik vraag me nu ook af hebben ze van dit merk ook haarverzorgingsproducten voor kroezige kapsels?

  • k vind het wel speciaal, wil het best ook eens proberen