Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Nieuw! De Essence Beauty Applicatie

Leuk nieuws voor beauty en vooral voor essence fans! Essence lanceert hun eigen beauty applicatie voor op je smartphone! Hoe en wat dat allemaal inhoud lees je hier..

APPlaus, APPlaus: essence nu ook op je smartphone!

Snel, pak je smartphone erbij- de allereerste beauty app van essence is nu te downloaden! De app heeft alles waar een beauty-hart sneller van gaat kloppen en zorgt ervoor dat elke échte essence fan het uitschreeuwt van plezier! Door de geïntegreerde barcodescanner ontvang je alle belangrijke productinformatie gemakkelijk op je scherm. Daarnaast biedt de app leuke extra’s en specials over de nieuwste trend editions- exclusief beschikbaar op de app.

De speciale scan-functie voor de ‘bloggers’ beauty secrets palettes onthult de geheimen van de vier populaire bloggers en presenteert spannende tips en leuke tutorials. Het beste van alles is dat gebruikers al deze mogelijkheden kunnen beleven in een nieuwe dimensie: ‘augmentd reality’. Daarnaast kan iedere beauty met de winkelzoeker een winkel dichtbij vinden om haar essence must-haves te shoppen.

Dankzij de app ben je altijd ‘on air’ en kun je de laatste essenceTV afleveringen (in Duitsland) zien via je smartphone. Ken je de essence beauty community al? Het is dé plek waar je je beauty nieuws kunt delen en ontdekken, en kunt praten over de laatste trends om ervoor te zorgen dat iedere gebruiker altijd up to date is!

Nieuw! De Essence Beauty Applicatie

Nieuw! De Essence Beauty Applicatie

De essence app is nu gratis te downloaden in de app store (vanaf versie iOS 8.0) of via google play (vanaf versie Android 4.4.3).

Te verkrijgen via de volgende links:

iTunes: https://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=1103653290&mt=8#

Play store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cosnova.essence.app&hl=de

Liefs,

Eefje