Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Nieuw! Catrice ICONails

Nieuw! Catrice ICONails.. De innovatieve nagellak formule, verkrijgbaar in 36 prachtige kleuren, verzekert je van een perfecte gel glans en maximale houdbaarheid. De nagellakken, die verrijkt zijn met açai olie, hebben een hoogglans finish door het gebruik van de GLOSS SEAL’RTM technologie. Het nieuwe professionele kwastje maakt aanbrengen eenvoudig en precies.

De ICONails Gel Top Coat met hybride technologie is ideaal voor het behoud van kleur en glans tot wel 10 dagen. De top coat creëert een krachtige gel glans beschermlaag bovenop je nagellak waardoor deze langer blijft zitten.

Ik kreeg 2 kleurtjes (Nails on Fire 06 – Want to be my Brights Maid 21) opgestuurd en natuurlijk heb ik deze getest!

Nieuw! Catrice ICONails

Nieuw! Catrice ICONails

Nieuw! Catrice ICONails

Nieuw! Catrice ICONails

Nieuw! Catrice ICONailsCatrice ICONails – Want to be my Brights Maid 21

Nieuw! Catrice ICONailsCatrice ICONails – Nails on Fire 06

De nagellakjes zien er mooi en stylish uit. De grote dop haal je eraf (net zoals de Chanel en Dior nagellakken), en dan blijft er een kleinere ronde dop over. De nagellak is vrij dik en je merkt wel dat die geltextuur aanwezig is. De nagellak lakt zeer makkelijk met het brede kwastje.. ‘Nails on Fire’ dekt al na één laagje, maar ik doe er zoals gewoonlijk 2 laagjes op. ‘Want to be my Brights Maid’ is zeer licht van kleur en hier heb je sowieso 2 laagjes van nodig.. IK vind beide kleurtjes heel erg zomers en als ik naar de andere 34 kleuren kijk dan wil ik ALLEMAAL!! :) De beloofde 10 dagen houdbaarheid haalt deze nagellak helaas niet, na 1 dag zie ik de eerste chips verschijnen. Jammer, maar voor mij persoonlijk niet erg omdat ik minstens om de dag van kleur verander. De topcoat heb ik niet getest, dus wie weet blijft de nagellak met die combinatie wel langer zitten..

Catrice ICONails is te koop vanaf mei te koop bij Kruidvat en Trekpleister..
Catrice ICONails – €2,99
Catrice ICONails Gel Top Coat – €3,59

Liefs,

Eefje

  • Jammer dat ze het niet zo lang volhouden. Ik vind ze wel heel tof.