Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

New In – Puma Sneakers

Ik ben een hakken madam, hoe hoger hoe liever! Voor mijn job is dit helaas een ‘no go’ dus daar draag ik platte schoenen of laarzen, soms met een klein hakje. Ik ben ook gek op sneakers, ik vind die zo cool. Maar die had ik nog niet in mijn schoenenstash.. tot vorige week, ik kocht er een paar op de website van 3Suisses. Een paar coole met leopard print van het merk Puma. Ik keek erg uit naar mijn eerste sneakers.. ik zag het volledig zitten om die te combineren met een skinny jeans en een oversized sweater! Nu ik ze éénmaal heb, heb ik mijn twijfels! Ik ben geen sneaker madam, waarom heb ik die nu gekocht?? Volgens hubby en Chloé sta ik er goed mee, ze zijn keimooi, maar ik voel er mij niet goed in. Ik heb ze nog niet gedragen (alleen voor deze fotoshoot), ze staan nog steeds geduldig te wachten op mij in mijn dressing. Stuur ik ze terug of moet ik er gewoon aan wennen?

New In - Puma Sneakers

New In - Puma Sneakers New In - Puma Sneakers New In - Puma Sneakers

Wat denk jij? Houden of terugsturen?

XOXO
Eefje

 • Houden! Als je ze dan ook werkelijk gaat dragen ;)
  Ik ken het probleem, ik heb alleen maar laarsjes (enkel of hoge) en geen instap schoenen of sneakers. Als ik ’s avonds met mijn jogging op de bank zit en nog even snel naar de super moet dan doe ik heel hip mijn laarzen eronder, maar ik wil ook wel simpele en makkelijke sneakers.. alleen ik vind ze nooit! Vind ze allemaal vrij lomp en veters en bluah.
  MAAR deze vind ik eigenlijk best wel leuk ;)

 • Houden! Ze zijn echt super mooi. Combineert het met een leuke skinny jeans en je hebt de perfecte look! Je went er wel aan ;)

 • Ze zien er echt zo leuk uit! En dat roze detail maakt het echt af :)

 • Anneleen

  Ik vind ze zeer mooi! Maar ik ben dan ook een sneaker/all stars persoon… (vermits ik een grote schonemaat heb, want ik vind niet veel hakken in mijn maat :()
  Maar als je denkt ze niet te gaan dragen zou ik ze terugsturen. Ze zijn erg mooi en misschien moet je er gewoon een beetje aan wennen?

 • Ik vind ze heel cool, maar het is natuurlijk belangrijk dat je je er goed in voelt. Anders gaan ze toch maar op je kast blijven staan. Ik zou ze alvast houden.

 • Die zijn gaaf zeg! Ik draag zelf eigenlijk bijna altijd sneakers en ik ben juist niet zo’n hakken type!

 • Oh ze zijn heel leuk!

 • Oh ik vind ze erg mooi :) maar je moet je er natuurlijk goed mee voelen!

 • Supermooi en ze zien er héérlijk comfy uit.

 • Echt heel leuk! Ik denk dat het gewoon even wennen is voor je!
  X

 • Rosanne

  Uiteraard zeg ik houden want ze zijn echt gaaf. Maar als je je eigen er niet prettig bij voelt dan is het natuurlijk ook niet fijn.
  liefs, Rosanne

 • Wat een toffe schoenen!

 • oeh dat vind ik nog eens gave sneakers, ben al heel lang op zoek naar zo iets maar kan gewoon niets vinden