Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

New In – Zara – Leopard sandaaltjes met studs!

Jaaaaaahaahaaaahahaaaaaa… (sorry voor het enthousiasme!) Maar ik heb ze!!! Mijn leopard sandaaltjes met studs van Zara! Die stonden op mijn summer wishlist en ik wou die ongelooflijk graag scoren in de solden.. Maar helaas pindakaas.. op de website van Zara waren ze verwijderd (uitverkocht neem ik aan) en in Brugge en Knokke had ik ze niet gezien..

Toen ik deze week tijdens mijn lunchpauze even met mijn collega’s een terrasje ging doen in het centrum van Gent, liep ik nog vlug even naar Rituals om zonnecrème voor mijn gezicht.. Toen ik buiten kwam realiseerde ik me dat ik nog niet naar de nieuwe Zara was geweest (Zara Gent is sinds kort verhuisd en bevind zich nu rechtover de vroegere Zara).. ik ging dus vlug even een kijkje nemen.. Toen ik terug naar buiten ging zag ik op de grond plots “mijn” sandaaltjes staan! Wow, really? Vlug mijn maat zoeken en meenemen die handel :) Ze waren niet zoveel afgeprijsd (slechts €10), maar ik ben super tevreden dat ik ze toch nog heb kunnen bemachtigen! Ik had mijn zoektocht immers al opgegeven! (Zara Gent is trouwens een prachtig pand en de winkel is heel erg overzichtelijk, zelfs nu in de solden)!

New In - Zara - Leopard sandaaltjes met studs!

New In - Zara - Leopard sandaaltjes met studs!

Vinden jullie ze ook zo mooi :)

XOXO
Eefje

 • Hele mooie sandaaltjes! Ik moet ook echt nieuwe maar kan nergens echt leuke vinden.

 • Leuke sandaaltjes!

 • Supermooie sandaaltjes! Ik moet ook dringend op zoek naar een paar…

 • Lekker zomers!

 • Mooie sandaaltjes! En inderdaad, de nieuwe winkel ziet er echt prachtig uit!

 • De sandaaltjes vind ik leuk, maar het is niet helemaal mijn smaak. Wel ken ik het gevoel als je op zoek bent naar iets en het is er niet meer. Zo erg balen. En de vreugde als je ze dan toch nog vindt… onbeschrijfelijk ;)

 • leuk:) Ik hou zoizo wel van een luipaardprintje op zijn tijd :)

 • oh zo coole sandaaltjes!!! :) Ik veronderstel dat ik ze ook niet meer ga vinden nu :)

 • Super schattig!

 • A little too much voor mij!

  XO

 • Ahh wat een schatjes, super leuk!! Ik heb ook heel veel van dit soort sandaaltjes.

 • Heel erg mooi!

 • hihi ik word helemaal vrolijk van je postje te lezen. leuke sandaaltjes en 10euro is 10 euro :-) ben jij van brugge eigenlijk?

 • Marlies

  Super gaaf!! Ik ben ook al een tijdje opzoek naar deze sandaaltjes van zara (in Nederland precies hetzelfde..nergens te vinden) SNIK!!
  Je weet zeker niet toevallig of ze maat 40 of 39 in Gent nog hebben?? (A)

  • Eefje

   Ik heb geen idee, toen ik ze kocht stonden er nog heel veel, maar nu een aantal weken later kan ik het echt niet zeggen..(misschien eens bellen?)
   Eefje

 • Manon

  Hi Eefje,

  Ik ben al onwijs lang opzoek naar deze sandalen, maar ze zijn echt nergens maar dan ook nergens meer te krijgen! Mocht je ze willen verkopen aan me, misschien omdat je ze niet meer draagt? Zou je het mij alsjeblieft willen laten weten? Ik wil ze zo zo zo ontzettend graag!

  Alvast bedankt!

  Met vriendelijke groet,

  Manon