Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

New In – Victoria Juwelen

Een tante van mij organiseerde vorige maand een Victoria Juwelen namiddagje. Je kunt het vergelijken met een Tupperware demonstratie, maar in plaats van potjes en pannetjes worden er juwelen gepresenteerd. Normaal ga ik op zo’n uitnodigingen niet in, maar de catalogus zag er zeer aantrekkelijk uit.. dus waarom niet!

Benieuwd wat ik kocht? Kijk dan even verder..

New In - Victoria Juwelen

Victoria Juwelen – Oordopjes rosé

New In - Victoria Juwelen

Victoria Juwelen – Armbanden rosé

New In - Victoria Juwelen

Victoria Juwelen – Ring rosé

Heb jij al ooit iets gekocht van Victoria Juwelen?

Liefs,

Eefje

  • Ik kende dit nog helemaal niet, maar wow wat mooi!

  • Die armbandjes vind ik prachtig

  • wat een mooie sieraadjes, zeker de armbanden hebben echt iets heel bijzonders voor mij…heel erg mooi!