Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

New in – Swatch Horloge

Ik draag niet zo vaak een horloge, op het werk is het verboden en in het weekend vergeet ik al snel om een horloge aan te doen. Ik heb er dan eigenlijk ook maar ééntje en dat is een hele mooie rosé watch van Michael Kors. Maar mijn fijne polsen verdwijnen in het niks met die joekel van een horloge dus koos ik voor een nieuw fijner exemplaar van het merk Swatch horloges! En beloofde mezelf daarmee plechtig om meer een horloge te dragen.. :)

New in - Swatch Horloge

New in - Swatch Horloge

Het merk Swatch is voor mij eigenlijk pure nostalgie, toen ik een tiener was waren de horloges van Swatch een grote rage! Ik weet niet of ik veel lezers heb van mijn leeftijd en maar die personen zullen zich in ieder geval wel de Swatch horloges herinneren met de grote, brede elastische band in verschillende kleuren en opvallende prints! Ze waren heel hip en je kon de bandjes er af halen om te wisselen met een nieuw bandje! Als ik daar nu op terug denk waren deze horloges heel erg lelijk, haha.. Gelukkig blijft de tijd niet stilstaan en zijn de Swatch horloges niet meer zoals ik ze toen kende. Toen ik de webshop van Horloge.be bekeek viel me op dat de Swatch horloges al veel minder opvallend zijn dan vroeger (alhoewel ik hier en daar ook nog een opvallend exemplaar opmerk) :)
Ik koos voor een horloge met een lichtroze polsband, Het plaatje waar de wijzers op liggen is lichtblauw. Dit Swatch horloge heeft een roestvrijstaal kast met een diameter van 33mm. In de kast bevindt zich een Zwitsers quarts kwaliteitsuurwerk en is afgewerkt met een plexiglasglas. Het horloge is 3ATM, dit wil zeggen dat het horloge spatwaterdicht is (het is dus niet de bedoeling dat je er mee onder de douche gaat) :)

De horloge band is nog vrij stroef maar deze zal uiteraard wel wat soepeler worden door het dragen.. De grote van deze Swatch horloge is net goed voor mijn dunne pols.  Ik vind dit horloge heel erg mooi en ik niet alleen, ook mijn dochter Chloé wil dit horloge super graag dragen :)

New in - Swatch Horloge

New in - Swatch Horloge

New in - Swatch Horloge

New in - Swatch Horloge

Op de website van horloge.be vind je nog veel merken dan alleen Swatch, zo hebben ze ook horloges van Michael Kors, Guess, Casio, Fossil, Superdry, Ice Watch, Boss, Adidas, Esprit, Rodania, en ik kan nog wel een tijdje doorgaan.. Het aanbod bestaat uit kinderen-, vrouwen- en herenhorloges van klassiek tot blingbling. En je kan er ook terecht voor aparte horlogebanden. Je kan alles netjes per categorie, merk, prijs en kleur selecteren. De levering is supersnel (voor 22.30u bestellen is de volgende dag in huis)! Verder wordt het horloge geleverd met 2 jaar wereldwijde garantie!!

Leuk nieuws! Je krijgt nu 5% korting als je een horloge besteld op horloge.be met deze code: beautytalk14165

Wat is jouw favoriete horloge merk? Ga je voor klassiek of eerder opvallend met veel blingbling?

Liefs,

Eefje

Dit artikel kwam tot stand door middel van een samenwerking