Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

New in – Nikon – D3100 + Tamron lens!

Jaaaaaaa, Eindelijk!!! Gedaan met foto’s nemen met mijn Iphone.. oh, die kwaliteit liet erg te wensen over! Ik wou al zooooooo lang een spiegelreflexcamera dus daarom besloten hubby en ik om nog net voor we op vakantie vertrekken een camera te kopen! Wat ben ik blij zeg.. nu kan ik mooie close up foto’s nemen van mijn producten.. mijn filmpjes zullen van betere kwaliteit zijn..en onze vakantiefoto’s zullen precies postkaartjes zijn :)

Ik heb de zoektocht naar deze spiegelreflexcamera volledig overgelaten aan hubby.. mijn enigste voorwaarde: een goede lens om producten van dichtbij te fotograferen.. Ook hubby wou al lang zo’n ding om goede surffoto’s te nemen.. Karel is namelijk een windsurfer en hij wil steeds de beste foto’s tijdens zijn surfsessies.. maar tja.. met zo’n Iphone is dit niet ideaal.. terwijl hij bijna halverwege op zee richting Engeland surft, vrees ik dat mijn Iphone’tje hier niet voor geschikt is :)

Hij koos voor een Nikon 3100 Body en een Tamron lens – 18-270mm.

Deze beauty is het geworden:

New in - Nikon - D3100 + Tamron lens! New in - Nikon - D3100 + Tamron lens!

Vanaf nu krijgen jullie dus mooie foto’s te zien van goede kwaliteit.. :) Alleen moet ik er nog wat leren mee werken :)

Deze spiegelreflexcamera kochten we bij camerashop.be
XOXO
Eefje

 • Mooi!

 • Amy

  Ik ben erg benieuwd naar de foto’s! Ik ben zelf ook nog op zoek naar een goede camera :D

 • Ik heb de D3200 en ben echt super tevreden! De kwaliteit is gewoon WAUW! Dus ik wens je er heel veel plezier mee!

 • Veel plezier met je camera!

 • Ik heb dezelfde, maar met een andere lens :)
  Super tevreden mee!

 • wat een prachtige camera!

 • Wauw super! Benieuwd naar toekomstige foto’s!

 • Veel plezier ervan :D

 • Mooie camera! Pff, ik moet nog effe geduld hebben voor een professionele camera. Voorlopig nog foto’s maken met m’n IPod… :)
  -xxx- eline

 • Mooi is die! Ik heb zelf twee aparte lenzen 18-55 en 55-300 omdat ik dat fijner werken vind, maar dit schijnt ook prima te zijn,
  heel veel plezier ervan. Je kunt de spiegel schoonmaken na het strand door in het menu ‘spiegel omhoog’ aan te klikken.

  http://bit.ly/16BoG3O Laatste; Bruin worden 2.0 en Personal Battles

 • Wauw!,Veel plezier ermee!

 • abeautytorock

  Oh super! Hier ga je mooie foto’s mee kunnen maken :)

 • Mooi! Veel plezier ermee!

 • Oh super, ik wil er ook graag één, ik vind de zoektocht naar welke eigenlijk heel moeilijk, want er zijn natuurlijk veel goede, en welke moet je dan precies nemen, maar ik ben benieuwd naar het resultaat :)

 • veel succes ermee!!

 • Mooie camera zeg!

 • Oh wauw, veel plezier ermee!

 • Gaaf!

 • Nice! Youre gonna love it (heb m ook ;-) Check mijn blog maar es voor foto’s :)
  xx
  P.s. kwam op je blog via de linkparty van Life by Rosie

 • Debbie

  Mooie nieuwe camera, veel plezier ermee lekker veel oefenen nu.

 • Super!!! :D