Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

New In – Guess Bag

Ik heb een nieuwe liefde in mijn leven! Het was liefde op het eerste gezicht.. ik kon er niet van slapen, ik kon niet meer eten, ik kon niet meer ademen! Tot ik ze eindelijk in mijn armen mocht sluiten :) Mijn nieuwe handtas van Guess :p

New In - Guess Bag

Ok, bovenstaande is a little overreacted maar soms heb ik het gevoel dat iets voor mij bestemd is. Ik zag deze tas een 2-tal weken terug in de Guess winkel in Knokke. Guess heeft sinds kort een luxe lijn uit en deze tas is daar ééntje van. Ik vond ze echt ‘wauw’ Maar ik vond ze ook duur en dat is de reden waarom ik ze niet meteen kocht. Op zoek naar een ‘lookalike’ dan maar.. helaas is zoiets onmogelijk en besloot ik die Guess tas op te zoeken op het world wide web. Ik kwam bij Jeansstore.com terecht. My new love op slecht een aantal klikken verwijderd. Ik heb toen mijn paypal account nog eens aangesproken en na 4 dagen was deze Beauty van mij!

New In - Guess Bag

New In - Guess Bag

New In - Guess Bag  New In - Guess Bag New In - Guess Bag New In - Guess Bag  New In - Guess Bag New In - Guess Bag

Kijk naar al die mooie details.. ongelooflijk mooi afgewerkt, ook de binnenkant is zo gorgeous! Volledig afgewerkt in een stof met leopard print! I love it!

Ik vind ze zo mooi, ik blijf er maar naar kijken.. ze gaat overal met me mee en laat ze geen minuut uit mijn zicht :)

Herken jij dit gevoel?

Deze Guess handtas is te koop in de Guess Store of online op Guess.eu en Jeansstore.com. Ze bestaat in 2 kleuren – Cognac en ecru en je legt er €175 voor neer.

XOXO
Eefje

 • Shopverslaafd

  Wat een prachtige tas! Ik snap goed dat je voor die tas bent gevallen
  Herkenbaar dat zoiets dan in je hoofd blijft hangen, en iets goedkopers vinden lukt dan niet

 • Wauw echt een onwijs mooie tas meis.

 • Wauw wat een beauty! Ik houd van Guess tassen, heb er zelf ook twee!

 • Wauw, super mooie tas! Leuke details ook.

 • Mooi!

 • Amy

  Wat is hij prachtig! En ik ken het gevoel maar al te goed, als ik iets echt wil dan MOET ik het kopen :D

 • hij is prachtig! wauw!

 • Super mooie tas!!! I want!! :D
  Ik heb zelf ook een Guess tas, Guess tassen zijn zoo mooi! :D

 • Ik vind de handtassen van Guess ook altijd zo mooi! Kan begrijpen dat je hem niet uit het oog wilt verliezen haha :)
  Hij is ook een beauty!

 • Charlotte

  Super leuke tas! Ik zelf ben ook echt zot van de tassen van Guess!

 • <3 Guess! Mooie tas.

 • Wendy (B)

  Het is een mooie tas maar ik verkies zwart (of zeker heel donkere kleuren).

 • Anneleen

  Deze tas is inderdaad echt gorgeous!! Ik zou ook zo graag zulke kwaliteitsspullen kopen, maar daar moet ik nog een jaartje op wachten. ALs student is mijn budget niet steeds even groot, maar eens ik begin te wekren hoop ik dat ik ook zulke beauties kan kopen!
  Ik snap je liefde voor deze parel!

 • Kim

  Echt een prachtige tas!

 • Erg mooie tas!!

 • Erg mooi!

 • Bo

  Wat een toffe tas, heel mooi!

 • Hele mooie tas :D x

 • Wat een prachtige tas!

 • Mooie tas!