Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

My Wishlist (voor de feestdagen)

December (feestmaand) is begonnen en het is nu niet lang meer of we mogen weer samen met familie en vrienden aan tafel schuiven voor een feestelijke maaltijd met alles erop en eraan, pakjes openen, handjes schudden, kusjes uitdelen.. Wat ik het leukst vind aan dit alles zijn die cadeautjes.. Ik geef graag cadeautjes maar ik krijg ook heel graag cadeautjes :) Maar ik hou niet van verrassingen!! Ik HAAT het om verrast te worden.. als ik een pakje van iemand krijg en ik weet niet wat erin zit, breekt het angstzweet me uit! Je moet vooral weten dat ik iemand ben die slecht kan acteren, als ik een cadeautje krijg dat ik niet mooi of leuk vind dan kan ik dat moeilijk verbergen! Wat ik dus absoluut wil vermijden (vandaar mijn “surprise”fobie!).

De oplossing hiervoor ..”My Wishlist”. Ik stel ongeveer nu rond deze tijd van het jaar een lijstje samen met alles wat ik graag zou willen, en dat lijstje is zeker uitgebreid genoeg zodat iedereen zeker iets van op DAT lijstje kan kopen voor mij. Qua budget ben zeer royaal, zowel dure als goedkopere artikelen staan op mijn wishlist.

Wat sowieso steeds terugkomt is Parfum, Make-Up, Lingerie, waardebonnen van mijn favoriete winkels, handtassen en mijn droomschoenen (Louboutin, jawel) die ik elk jaar opnieuw op het lijstje plaats, maar spijtig genoeg nog niemand heeft gekocht voor mij (dat zou pas een “aangename” verrassing zijn) :) Keuze genoeg om niet te moeten verrast worden ;)

Nieuwsgierig naar mijn Wishlist?

My Wishlist (voor de feestdagen)

 • Paco Rabanne – Lady Million
 • Dior – Addict/ Eau sensuelle
 • Portomonee Liu Jo
 • Paul Mitchell – Skinny serum
 • Horloge – Dancing – Liu Jo
 • Een dagje Wellness
 • Christian Louboutin pumps ;)
 • Handtas – Chanel
 • Estée Lauder – Even Skintone Illuminator
 • Een weekendje Parijs
 • Opi nagellakjes
 • Horloge – Calvin Klein
 • Handtas (slang) – Michael Kors
 • Horloge DKNY
 • Handtas (zwart) – Michael Kors
 • Make-up (kerstcollectie) – Chanel
 • Handtas (ecru) – Michael Kors

Ik hou jullie op de hoogte welke van deze beauty’s in mijn cadeautjes zaten :) Spannend!!

Reageer als jou favoriet er ook tussen staat:

 • Oh waaw, me to! Vooral die Chaneltas en die Louboutin’s ;)

  • Eefje

   Thx, maar ik denk dat ze er volgend jaar opnieuw zullen opstaan :D

 • Wat veel mooie en luxe items! Die louboutin hakken zijn echt to die for :D

  • Eefje

   Wij vrouwen zijn toch allemaal dezelfde hé ;)