Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

My Summer Wishlist

Oow ja.. ik heb mijn Summer Wishlist klaar! Het is geen super grote wishlist, maar als je mij vraagt wel een mooie :)

Aangezien we dit jaar niet op reis gaan, is het niet nodig om een mega wishlist te hebben. We blijven lekker 3 weken in onze eigen tuin.

My Summer Wishlist:

My Summer Wishlist

Air Max – Nike

Bootschoenen – H&M

Jeans short – H&M

Ripped Jeans – H&M

Bikini – Triangl

Jurk – Vero Moda

Miracle Cushion – L’ancôme

Ik deed onlangs de Air Max schoenen van mijn dochter Chloé aan en wat zitten die zalig!! Ik was verkocht! Ik MOET gewoon zelf een paar hebben deze zomer! De bikini van Triangl is een echt plaatje.. ik vind hem zo mooi!! Ook al is het maar om in mijn eigen tuin te liggen, deze bikini staat bovenaan mijn wishlist!!

Wie naar ‘Perfect’ met Karen Damen keek, heeft de aflevering wellicht gezien met Jani Kazaltzis.. waarin hij beweerde dat vrouwen van 40 of boven de 40 geen jeans shorts meer kunnen dragen! Nu, ik ben zelf nog geen 40, maar wat een dikke bullshit! Ik ben gek op jeans shorts in de zomer! Daarom staat er ééntje op mijn wishlist :)

De bootschoenen van H&M zijn zo mooi en ook nog eens budgetvriendelijk.. een echte musthave. Een jurkje kan er ook nog wel bij in mijn dressing, liefst ééntje met vrolijke bloemetjes.. ook voor een nieuwe jeans is er plaats :)

En last but not least, de Miracle Cushion Foundation van L’ancôme. Ik kreeg onlangs een sample toegestuurd en het kleur beige rosé is perfect voor mij. Dus ook deze staat héél hoog op mijn wishlist. Een stille hint voor moederdag misschien? :p

Wat staat er op  jou Summer Wishlist bovenaan?

Liefs,

Eefje

  • Wat een leuke wishlist de bikini wil ik ook dan ik het paars/groen ;) En de foundation heb ik al ;). Erg fijn voor lichtere make-up dagen.

  • Ik vind het kleedje erg mooi en Jani was echt aan het zeveren op dat moment…

  • Ik heb nog een nieuw paar ripped jeans nodig, die jij hier hebt staan vind ik heel tof.

  • Ik ben ook een fan van de air max! Lopen echt zalig ^^