Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

My Summer Body Workout

Ik ben er weer ingevlogen als een gek! Oh yeah, remember mijn Booty Barre Work Out? Wel, Tracey Mallett heeft nog meer body work out’s in petto en ik ben echt fan van haar filmpjes! Momenteel volg ik de Abs, glutes & thighs workout afwisselend met Pilates super sculpt en Lose the belly flab! Op de planning staan ook nog de Arms workout en de Legs workout! Ik wissel elke dag af en doe 2 workout’s na elkaar (dus, 2 filmpjes). Elke workout duurt gemiddeld 10 minuten en dat is perfect om eventjes thuis tussendoor aan mijn figuur te werken en die spieren te versterken. Want dat is uiteindelijk mijn bedoeling.. ik hoef niet te vermageren (in tegendeel), maar alles mag wat strakker! Alle oefeningen worden super duidelijk uitgelegd door Tracey en ze vertelt erbij welke spieren je op dat moment aan het trainen bent! De oefeningen zijn zeer kort en zeer gevarieerd. Na de workout voel ik dat ik mijn spieren getraind heb en bij elke stap en lach voel ik ook welke spieren ik het hardst getraind heb :)

Wil je liever werken aan je conditie en wil je enkele kilo’s kwijt? Er is genoeg keuze aan filmpjes op het You Tube kanaal van Tracey Mallett! Ik heb me ondertussen geabonneerd op haar kanaal..

Dit is mijn dagelijkse workout and i love it!

Ben jij volop bezig met je Summer Workout?

XOXO
Eefje