Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

My NYE Outfit!

Hi Beauty’s!

Ondertussen zijn we al 1 Januari 2013! Maar jullie hebben nog foto’s tegoed van mijn outfit op oudjaarsavond. De foto’s zijn niet zo goed belicht (nadeel van de iphone), ik heb ze dan maar een beetje aangepast met Instagram. Dit jaar schaf ik mij eens een degelijk fototoestel aan.  Mijn volgende blogpost zal over mijn goede voornemens voor 2013 gaan en mijn “to do in 2013” of “would like to do in 2013” lijstje :)

Ik hoop dat jullie een spetterende en vooral glamoureuze avond achter de rug hebben! De komende maand is en blijft een feestmaand, dus altijd een goed excuus om onze party-outfit aan te trekken, so bring it on!

Dit is alvast mijn NYE Outfit!

My NYE Outfit!

My NYE Outfit!

Rokje: H&M
Topje: Vero Moda
Blazer: Vila Clothes
Ketting: WE

Hope you like it :)