Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

My Life in Pictures – September 2015

Het is officieel herfst, dus voor mij betekent dit ‘bye bye zomerkledij’ en ‘hello herfstkledij’!! Ik vind de herfst echt een leuk seizoen, samen met de lente. De natuur verandert zoveel en ik houd stiekem toch wel van de warmte en gezelligheid binnen.. kaarsjes, open haard, en fluffy kledij!

Tijdens de maand september hebben we niet veel meer moeten zwemmen in ons zwembad, het water is momenteel nog 19 graden, brrr.. veel te koud! Dus binnenkort gaat het winterzeil erop. Onze noten beginnen van de notenlaar te vallen.. wie in de buurt is mag steeds een zakje komen halen :)

Kijken jullie mee wat ik allemaal deed in de maand September.. Ik ging oa. eten in sterrenrestaurant Vrijmoed in Gent, ik ben op 1 September gestart met mijn YouTube kanaal en haalde de 1K volgers op Twitter, baby!!

My Life in Pictures – September 2015:

My Life in Pictures - September 2015My Life in Pictures - September 2015

Mijn man en ik besloten ons te abonneren op de Hellofresh box.. Hier zie je de Hellofresh original box, de fruitbox en de gerechtjes die we klaargemaakt hebben.. mijn man en ik staan nu elke dag samen te koken, gezellig en het lukt aardig.. alles staat duidelijk uitgelegd. Ik schrijf hier nog een apart artikel over trouwens.

My Life in Pictures - September 2015
Ik kocht bij Hema een Mason Jar om mijn smoothies in te doen, lekker handig (ook om mee te nemen in de auto).

My Life in Pictures - September 2015

My Life in Pictures - September 2015
Er was nog even tijd om te chillen in September, het zal de laatste keer geweest zijn dat ik kon genieten aan m’n zwembad. Het winterdoek gaat er binnenkort op.. Ook Spoty zocht nog een beetje schaduw op :)

My Life in Pictures - September 2015
Mijn nieuwe Fringe laarsjes van Zalando!! Ik heb echt mega crush op deze laarsjes! (artikel met de volledige outfit zien jullie hier)

My Life in Pictures - September 2015
Dankzij een collega ontdekte ik een nieuwe app. Bestie, een app waar je nieuwe en bestaande foto’s kan bewerken.. kijk, ik heb (bijna) niks van rimpels!! En ik zie er zo flawless uit!! Of lijk ik meer op een spookje :) haha!!

My Life in Pictures - September 2015

My Life in Pictures - September 2015
We gingen uiteten bij een goede vriend, die heeft een sterrenrestaurant in Gent (Vrijmoed). Ik at het Puur groenten menu, echt OVERHEERLIJK!!!

My Life in Pictures - September 2015
Oooooh, ik haalde de 1K volgers op Twitter! How cool is that!!  Zooooo dankbaar!!

Ik ben op 1 September ook gestart met mijn YouTube kanaal.. ik zou het echt heel leuk vinden als jullie zich zouden abonneren!

My Life in Pictures - September 2015

My Life in Pictures - September 2015
De noten beginnen van onze notenboom te vallen (dus de herfst is effectief begonnen!)

Hoe was jullie maand september? Ook blij dat de herfst begonnen is, of toch niet?

Liefs,

Eefje