Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

My Life in Pictures – Oktober 2015

Ongelooflijk.. maar het einde van het jaar 2015 is nu echt wel in zicht! Binnen enkele weken staan we allemaal onze kerstboom te versieren en branden de kerstlichtjes aan ons raam!

De maand oktober was voor mij persoonlijk een maand waar ik een grote stap zette op gebied van werk.. ik ging namelijk parttime werken. Dit om meer tijd te besteden aan mijn gezin, huishouden en mijn blog. Parttime werken houdt in minder werken, maar natuurlijk ook minder loon. Als beauty-addict zal dit toch een grote aanpassing zijn. Maar ik zal waarschijnlijk veel bewuster shoppen en mijn producten allemaal opmaken :)

Kijk je even mee naar mijn maand Oktober..

My Life in Pictures - Oktober 2015
Nog even reclame maken voor mijn blog.. hebben jullie al op Beautytalk gestemd voor de Zalando Blogger Awards? Het kan nog eventjes, dus zeker nog doen!! XXX

My Life in Pictures - Oktober 2015

My Life in Pictures - Oktober 2015
Wifi en Spoty op hun best, Crazy cat Wifi en Chilly willy Spoty :)

My Life in Pictures - Oktober 2015

My Life in Pictures - Oktober 2015
In bad met de Lush Wonder Wand! Zalig! En echte favoriet!!

My Life in Pictures - Oktober 2015
De nieuwe nagellakken uit de H&M beautylijn zijn echte toppertjes.. (review lees je hier)

My Life in Pictures - Oktober 2015
Mijn nagellak stash, ik heb mijn kast eens opgeruimd en heb ondertussen eens mijn nagellakjes geteld. 103, ik deed er wel 34 van in de vuilbak.. Hoog tijd voor nieuwe kleurtjes :)

My Life in Pictures - Oktober 2015

My Life in Pictures - Oktober 2015
Niks leuker en gezelliger dan onder mijn dekentje voor het haardvuur naar mijn favoriete serie kijken, Once Upon a Time..

My Life in Pictures - Oktober 2015
Hier op de boetebuiten genieten we af en toe van een prachtige sunrise! (foto genomen in onze tuin).

My Life in Pictures - Oktober 2015
Op stap in Gent. Hoe moeilijk is het om aan een Latté met soja melk te geraken. Niet moeilijk, just go to starbucks :)

My Life in Pictures - Oktober 2015
Make-up look voor het huwelijksfeest van een nichtje van mijn man. Outfit volgt later in November, want ik doe de outfit die ik droeg op het huwelijksfeest nog eens aan voor een zeer belangrijk feestje in November.. :)

My Life in Pictures - Oktober 2015
Honing en olijfolie, waarvoor heb ik dat nodig..? Review lees je hier.

My Life in Pictures - Oktober 2015
Dit rare toestel heb ik gewonnen bij Bol.com. Review lees je hier!

November is voor mij en Beautytalk een feestmaand. Ik ben binnen enkele dagen jarig en Beautytalk bestaat eind November 3 jaar! Die 2 verjaardagen zullen uiteraard gevierd worden en dat doe ik samen met jullie (meer info volgt later!!)
Schrijf je alvast in op de nieuwsbrief om de Birthday Special van Beautytalk niet te moeten missen!!

Liefs,

Eefje

 • Beauty Treasures

  Leuke foto’s. Er zijn heel wat leuke budget merken en producten, dus wellicht komt dat zeker goed met je deeltijdse job! Veel succes ermee!

  • Thanks, en alles zal nu tenminste eens opgebruikt worden :)
   Liefs,
   Eefje

   • Beauty Treasures

    Super, ik kijk al uit naar je opgemaakte artikels ;-)