Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

My Life in Pictures – Januari 2016

We hebben de eerste winterprik achter de rug.. gelukkig geen sneeuw hier! En eigenlijk vind ik het niet zo erg als het vriest, zolang de zon maar schijnt! Maar ik hoop stiekem toch wel dat het stilletjes aan lente wordt en dat we geen winterweer meer krijgen.. in onze tuin zit er trouwens al een merel vrolijk te fluiten ’s morgens vroeg! Waardoor ik toch al wat lentekriebels krijg :)

Benieuwd hoe de maand januari er uit zag? Kijk dan even verder..

My Life in Pictures - Januari 2016

Mijn dagelijkse en favoriete geurtje van het moment, Michael Kors Glam Jasmine!

My Life in Pictures - Januari 2016

Nostalgie ten top, een mini monchichi in de vorm van een sleutelhanger! Love it! Binnenkort heb ik een leuke verrassing voor diegene die gek zijn op deze poppetjes! Ik hoop hier snel meer over te kunnen vertellen!!

My Life in Pictures - Januari 2016

Laatste nieuwjaarsetentje van deze maand!

My Life in Pictures - Januari 2016

My Life in Pictures - Januari 2016

Een nieuw jaar, een nieuwe agenda. Deze komt van Hema en is superhandig omdat er plaats is om mijn afspraken per uur te noteren!

My Life in Pictures - Januari 2016

Weer een beetje blonder. Geen geduld om de zomer af te wachten haha.. dus liet ik een balayage zetten!

My Life in Pictures - Januari 2016

Een oud Hellofresh receptje.. noedels, paprika, broccoli en kip met mangochutney!

My Life in Pictures - Januari 2016

Mijn man gaat regelmatig joggen en dan fiets ik lekker mee om een frisse neus op te halen.. ik kan blijven genieten van de omgeving waar we wonen!

My Life in Pictures - Januari 2016

En ja hoor! Sporty spice is back in the game! Een workout verslag lees je hier!

My Life in Pictures - Januari 2016

Omdat mijn haar zeer broos geworden is door de balayages, heb ik een conditioner met keratine van Keune gekocht (review volgt)..

My Life in Pictures - Januari 2016

My Life in Pictures - Januari 2016

Ik ben dit jaar niet naar de solden geweest, maar ik kocht wel al 2 stuks uit de nieuwe collectie bij JBC. Outfit foto’s zien jullie snel verschijnen via Instagram!

Liefs,

Eefje

  • Je monchichi sleutelhanger is zo leuk en schattig. Lang geleden dat ik er nog zag