Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

My Christmas Presents!

Hi, Girls!

Gisteren lekker kerstavond gevierd met familie, lekker gegeten en cadeautjes gekregen (off course)! Jullie hebben enkele dagen geleden mijn wishlist (1&2) kunnen bekijken en ik had geluk! Want ik kreeg 2 items van op die Wishlist! Me Happy!! Dit zijn mijn cadeautjes:

My Christmas Presents! My Christmas Presents!

Ik ben zeer blij met deze cadeau’s! De Parfum van Paco Rabanne ruikt heerlijk! De horloge is niet degene van op mijn Wishlist, maar ik ben er super content mee!

Ik hoop dat jullie ook zeer tevreden zijn met jullie cadeautjes! Laat gerust weten wat er in jullie pakje zat!

XOXO
Eefje

  • Mooie pakjes, het geurtje is echt lekker die heb ik zelf ook.

  • Leuke cadeautjes ! Ik heb de geur ook :)