Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

My Christmas Outfit!

Zoals beloofd een nieuwe post met mijn look. Het is kerstavond en ik ben klaar om dit te vieren :) In een vorige blogpost “What to wear” vroeg ik aan jullie wat ik moest aandoen met de feestdagen.. Dit bloesje werd gekozen, dus heb ik besloten dit vanavond aan te doen! Ik hoop dat jullie het mooi vinden? Laat gerust een reactie na:

Oh ja! Have a great Christmas Eve!!

Eefje
XOXO

Blazer en Bloesje: Vila Clothes
Broek: Vero Moda
Pumps: Sacha
Oorbellen: WE
Nagellak: Only You/Shooting Star

My Christmas Outfit!

My Christmas Outfit!

My Christmas Outfit!

My Christmas Outfit!

My Christmas Outfit!

 • Past helemaal bij de gelegenheid!

  • Eefje

   Thx! Prettig Kerstfeest!

 • Leuk met dat blauw jasje ^^

  • Eefje

   Thx! Ik vond dat deze donkere outfit wel een kleurtje kon gebruiken :) Merry X-mas!