Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

My Baby’s – Jimmy Choo By H&M

In 2009 kondigde H&M zijn samenwerking aan met Jimmy Choo! Dit was mijn kans om een paar van deze beauty’s te scoren en ik keek enorm uit naar de grote dag!  Helaas kon en wou ik niet aanwezig zijn in de winkels zelf..(ik stond zelf in de verkoop en moest die dag werken) dus bracht ebay voor mij Dé oplossing! Dezelfde dag van de lancering stonden alle stukken van Jimmy Choo al online! Voor gigantisch belachelijke bedragen maar hier en daar vond ik ook normale prijzen, gelukkig!

Ik vond een verkoper in de UK en ik kon bieden op een paar prachtige zwarte open schoentjes met studs (maat 38) Oef!

Best spannend zo bieden op ebay: je stelt je bedrag in dat je wil bieden en op bijna de laatste seconde druk je op enter en dan… is’t erop of eronder :) En YES! Ik kreeg de melding dat mijn bod geaccepteerd was en ik de eigenaar was van een paar Jimmy Choo’s!!!! (By H&M off course)

Ik heb €110 betaald voor mijn schatjes en na een 6-tal dagen kon ik ze bewonderen en fier rondhuppelen op 12cm hoge hakken!!

Ik heb ze slecht één keer gedragen (I know, shame on me) en dat was op mijn eigen verjaardagsfeestje waardoor ik de luxe had om mij te laten dienen en niet teveel moest rondstappen :) want deze beauty’s zijn verschrikkelijk hoog!! Maar ze staan mooi te wezen in mijn dressing en iedere keer ik passeer krijg een “smile” op mijn gezicht! Love them!

My Baby's - Jimmy Choo By H&M