Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Mijn Parfum Top 5!

Niks is zaliger dan je outfit afwerken met een vleugje parfum. Ik doe het elke dag. Opstaan, douchen, mijn haren anti-frizz proberen te houden, crémekes smeren, make-up aandoen (zonder ga ik echt niet buiten!!), vlug in de kleren springen en dan mmm.. een lekker geurtje kiezen! Mijn hubby ligt dan meestal nog te slapen en wordt dan wakker van de geur die zich in de kamer verspreid :). Ik kies meestal in de winkel een Eau de Parfum want die ruikt sterker en de geur blijft langer. En sommige ruik ik echt een volledige dag! Vooral mijn favoriet: Dior – Addict – Eau sensuelle (de paarse).

Mijn Parfum Top 5!

Van klein naar groot:

 • Catch Me – Cacharel
 • Flora By Gucci
 • Dior – Addict – Eau Sensuelle
 • Swarovski – Aura
 • Givency – Very Irresistible

Staat jou favoriet hier tussen? Reageer:

 • Die van Gucci en Dior ruiken volgens mij het lekkerste (: Adinda x

 • Mallory

  Givenchy is my all time favo ^^ x

 • Dolce & gabanna, the one :)

 • Leuke geurtjes

 • Niet in het lijstje, maar ik vind Ange ou démon zalig ruiken.