Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Mijn favoriete Party Dresses

Het is bijna zo ver! Nog zo’n 10 dagen!! We zitten al volop in de kerst en eindejaar sfeer, de lichtjes branden, de cadeautjes liggen onder de kerstboom, kerstmannen proberen in sommige huizen binnen te dringen! Het wordt steeds drukker en drukker in de winkelstraten.. sommigen onder ons krijgen al wat eindejaarsstress. Maar het leuke aan dit allemaal is ook dat we onze feestkleedjes mogen uit de kast halen! Veel blingbling, inclusief feestkapsel en bijhorende feestmake-up!

Ik toon jullie mijn persoonlijke favoriete party dresses..

Mijn favoriete Party Dresses

Strapless Kleedje – Only – Kleedje met rugdecolleté – Asos

Mijn favoriete Party Dresses

Strapless Kleedje –  kleedje met V-uitsnijding – Vila Clothes 

Mijn favoriete Party Dresses

Kleedje met bloemetjes onderaan – Esprit – Kleedje met rugdecolleté – Zara

Mijn favoriete Party Dresses

Strapless Kleedje met ruches – Esprit – Strapless Kleedje zwart/wit – Esprit

Ga jij ‘all the way’ tijdens de feestperiode? Of hou je het liever casual?

XOXO
Eefje

 • Wat een mooie jurkjes heb je uitgezocht!

 • De kleedjes van Vila zijn leuk! Ik heb het mijn gekocht bij Mango; een bodycon kleedje met donkergrijze pailletten. Feestelijk, maar ik kan het achteraf ook nog dragen :)

  X Sara

  http://windowonmywardrobe.blogspot.be/

 • Ik vind de jurkjes van Esprit vooral erg leuk!

 • Ik vind zo’n rugdecolleté altijd erg mooi, zelf ga ik wel netjes maar niet té, we gaan gewoon gezellig eten met de familie en cadeautjes uitpakken. Dat hoeft van mij niet in een koud/bloot glitterjurkje of iets dergelijks. Als ik naar een feest ga mag dat wel :)

 • Wat een leuke jurkjes! Vooral die met V-hals van Vila van ik héél mooi!

 • Super leuk!!

 • Die twee laatste zijn echt fab!

 • De kleedjes van Vila zijn mn favorieten :)

 • Wauw dat eerste jurkje is prachtig!

 • Ik vind de kleedjes van Vila erg mooi! Ook het linkse van Esprit. Ik zou dringend mijn outfit moeten gaan kopen :)

 • Die van Esprit zijn heel leuk, mooie favorieten.

 • Wat een gave jurkjes allemaal! Ik vind ze allemaal zo leuk, zou niet echt een keuze kunnen maken. Ik ga met kerst lekker casual. Er staan geen spannende dingen op de agenda voor de feestdagen van dit jaar.

 • Mooie jurken!

 • Oh dat zwart-witte strapless jurkje van Esprit vind ik heel erg mooi! :)