Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Mijn dagelijkse make-up

Goeiemorgen, wekker loopt af:  ‘snooze, snooze 2, snooze 3’. Kust hubby goeiemorgen, strompelt uit bed, roept dochter op (1x, 2x, 3x, 4x) en slentert richting badkamer.. Mijn dag start telkens met 20 minuten in de badkamer, dit houdt in tanden poetsen, pluimen temmen en mijn gezicht voorbereiden om me in het openbaar te vertonen..

Mijn dagelijkse make-up

Vandaag toon ik jullie mijn dagelijkse make-up.. wat draag ik op een gewone werkdag. Benieuwd kijk dan even verder..

Mijn dagelijkse make-up
Foundation – Rimmel Wake Me Up (Review)

Mijn dagelijkse make-up
Poeder – Hema True mineral loose powder (Review)
Mascara – Helena Rubenstein Lash Queen
(Review)

Mijn dagelijkse make-up
Wenkbrauwpotlood – Lookx
Oogpotlood – H&M Colour essence eyepencil (come in third, goudkleurig)

Mijn dagelijkse make-up
Highlighter – MUA Undress your skin (Review)

Mijn dagelijkse make-up
Lipstick – H&M Cream Lip Colour (In a nutshell) (Review)

Mijn dagelijkse make-up vind ik zelf vrij basic.. geen flashy opvallende kleuren voor mij. Ik hou van de natuurlijke (nude) look met een vleugje glamour :)

Tijdens het weekend mag het iets meer zijn natuurlijk. Dan ga ik voor een wat extra oogschaduw en roze wangetjes met mijn favoriete blush..

Hoe ziet jou dagelijkse make-up eruit?

Liefs,

Eefje

 • 20 minuten, eigenlijk is dat wel lekker snel :)

 • Twintig minuten voor alles is echt snel! Mijn helse wenkbrauwen epileren alleen duurt al een dikke vijf minuten en elke morgen en ik poets mijn tanden ook best lang, dus op twintig minuten geraak ik nooit klaar. Ik trek meestal een vol uur uit, maar da’s dan ook omdat ik graag rustig alles op mijn gemak doe. Daar sta ik dan graag wat vroeger voor op dan te moeten rushen.

 • leuke dagelijkse routine en look! Ik doe meestal maar de basis, contouring en eyeliner en dat doe ik dan op zo’n kwartier, I really can’t be bother, love my sleep ;)

 • Saraya Callewaert

  Leuk voor te zien, mijn dagelijkse make-up routine is net het zelfde zoals jij :)
  Als ik moet werken hou ik het liever subtiel en in het weekend mag het ook net iets meer zijn!
  X

 • peggy timmermans

  De Wake Me up foundation heb ik ook een tijd gebruikt, die is echt fijn!