Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Maybelline – Dream Wonder Nude Foudation

Een foundation die fluweelzacht aanvoelt en een goede dekking beloofd.. dat moet ik testen! Ik kreeg de nieuwe Dream Wonder Nude Foundation van Maybelline in de bus en heb deze enkele weken uitgebreid getest!

Maybelline - Dream Wonder Nude Foudation

De textuur van deze Dream Wonder Nude Foundation zou 12 keer zo dun zijn als bij een normale foundation. Hij is bedoeld voor alle huidtypen, beloofd een zeer goede dekking met toch een natuurlijk resultaat.

Maybelline - Dream Wonder Nude Foudation

De verpakking:

De Maybelline Dream Wonder Nude Foundation zit in een vrij klein glazen flesje en bevat 20 ml. De meeste foundations bevatten zo’n 30 à 40ml, dus 20ml is wel vrij weinig. Maybelline beweert dat je maar drie druppeltjes nodig hebt om je gehele gezicht een mooie dekking te geven, en zou daardoor zuinig in gebruik zijn. Een glazen verpakking is voor mij een ware uitdaging! Ik laat die dingen ALTIJD vallen!!

Maybelline - Dream Wonder Nude Foudation

De substantie:
Wat meteen opvalt is dat deze foundation inderdaad heel, héél erg dun en vloeibaar is. Er valt al snel een druppel af de applicator en zo word het een beetje een kliederboel. De applicator is wel leuk bedacht, maar niet zo handig om mee te werken. Ik strijk de foundation met de applicator op mijn wangen en smeer deze daarna met mijn vingers uit. Ik merk wel dat de vooropgestelde 3 druppels een beetje onderschat zijn. Ik stip wat foundation op mijn wangen, neus, voorhoofd en kin. De Maybelline Dream Wonder Nude Foundation is makkelijk op te bouwen, als je meer dekking wilt kan je gewoon een extra laagje aanbrengen.

Maybelline - Dream Wonder Nude Foudation

De ingrediënten:
Helaas zitten er siliconen in deze foundation, dus ben je daar gevoelig voor even opletten dus! Sommigen krijgen hier puistjes van. Zelf heb ik weinig problemen met siliconen in foundation.

Maybelline - Dream Wonder Nude Foudation

De kleuren:
Er zijn 6 tinten beschikbaar in deze Maybelline Dream Wonder Nude Foundation: 10 ivory, 20 cameo, 21 nude, 30 sand, 40 fawn en 48 sun beige. Ik kreeg 21 nude toegestuurd. Deze is iets wat aan de gelige kant, maar past zich na een tijdje mooi aan mijn huid aan. Voor nu is hij net ietsje te donker, maar als mijn gezicht een kleurtje heeft van de zon zal deze kleur perfect zijn, denk ik.

Maybelline - Dream Wonder Nude Foudation

Maybelline - Dream Wonder Nude Foudation

Conclusie:
I am very impressed, deze zeer vloeibare foundation voelt echt als water aan en smeert ongelooflijk goed uit! Mijn huid ziet er egaal uit! Prachtig! De dekking vind ik perfect, licht dekkend waardoor je mijn sproetjes nog ziet, en toch verbergt deze foundation oneffenheden. Afpoederen is eigenlijk niet nodig, maar ik doe ik toch op plaatsen waar foundation altijd minder lang blijft en dat is mijn neus! Het ziet erg mooi en natuurlijk uit en de houdbaarheid is erg goed. Hij blijft een hele dag mooi zitten, behalve dan op mijn neus :)

Maybelline - Dream Wonder Nude Foudation

Deze Maybelline – Dream Wonder Nude Foudation is dan ook ideaal voor de zomermaanden, een lichte niet vettige foundation die je niet voelt zitten!

Maybelline Dream Wonder Nude Foundation is voor €14,95 bij de drogist en parfumerie te koop en op Bol.com (klik hier) Momenteel loop een 2+1 gratis op alle Maybelline producten!

Heb jij deze Maybelline – Dream Wonder Nude Foudation geprobeerd?

Liefs,

Eefje

 • Deze is wat gelig voor mij. Misschien is er een betere fit voor mij

 • ziet er veel belovend uit. Ben er best wel benieuwd naar.

  elisabethsmusthaves.com

 • Ik heb hiervan een sample gehad en vond hem erg fijn!

 • Klinkt goed! Ik denk alleen wel dat deze voor mij te gelig en te donker is voor mijn lichte huidskleur :).

 • Ik heb m in de winkel laatst even getest en het vloeibare lijkt me opzich wel fijn. Fijne review! X

 • Ik heb deze foundation ook & ik vind hem ook erg fijn!
  X

  • Eefje

   Ja, hé vederlicht!