Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Marie Jo – Share Your Similarities

Als blogger en social media influencer (ik haat echt dat woord) krijg ik soms hele mooie samenwerkingen aangeboden.. Ik ben zo dankbaar dat brands in mij geloven en dat ik hun producten/items mag promoten. Deze blogpost gaat over de gelijkenissen met mijn mama en ook wel een beetje de gelijkenissen met mijn eigen dochter. In samenwerking met Marie Jo lingerie ga ik hier even dieper op in.. Om moederdag te vieren ontving ik 2 prachtige Avero lingerie setjes (ééntje voor mezelf en ééntje voor mijn mama).

Marie Jo - Share Your Similarities

De nieuwste campagne van Marie Jo doet je dus even stil staan bij moederdag en meer bepaald de gelijkenissen met je mama.. Mijn mama en ik lijken echt heel erg goed op elkaar zowel uiterlijk als van karakter. Als ik puur naar het uiterlijk kijk dan zijn we beide niet erg grof gebouwd (zeg maar aan de magere kant) en hebben heel veel sproetjes, haha. Mijn mama heeft me altijd geleerd om nooit op te geven en als je iets wil bereiken in het leven er dan ook voor te gaan. Ook nu ik opnieuw na jaren een nieuwe job zoek. Ze steunt me in alles en staat me bij met raad en daad wanneer nodig. Ik kan altijd op haar rekenen (ook al woont ze hier 50km vandaan).

Verder houden we beide erg veel van shoppen en meer bepaald van luxueuze, duurzame items (ook al kopen we die niet altijd, dromen mag) :) We bellen of mailen elkaar bijna dagelijks en sturen heel vaak smsjes. Ik vraag mijn mama nog heel vaak om raad en dat zal ik nog heel lang doen denk ik :)

Al 16 jaar ben ik zelf mama van de grootste puberende dochter EV-AH! Het blijft maar duren, oh god! De gelijkenissen? Ik was zelf ook een helse puber (maar Chloé is toch ietsje erger) :) Qua uiterlijk zeggen mensen dat we ongelooflijk hard op elkaar lijken en op bepaalde foto’s merk ik die gelijkenis enorm op. Mama zijn nu met een puber in huis vind ik persoonlijk veel zwaarder dan toen Chloé baby was. Ik kan in haar ogen momenteel niks goed doen en dat is niet fijn.. Ik ben er zeker van dat deze fase (hopelijk) snel voorbij zal gaan en dat ze zal inzien hoeveel ze op haar mama lijkt. En dat we in de toekomst BFF’s kunnen worden :)

Marie Jo - Share Your Similarities

Marie Jo - Share Your Similarities

Marie Jo - Share Your Similarities

Wat zijn jou gelijkenissen met jou mama/dochter?

Liefs,

Eefje