Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Lush – Twilight Bath Ballistic

Oooeeeh yeah, my lush addiction is real :) In bad gaan met een ‘badschuim’ is so 90’s!! En ik ben totally hooked aan mijn nieuwste aanwinst: Twilight!

Lush Twilight is een roze bath ballistic met sterretjes en is geinspireerd op de nacht. Dit is hoe Lush de bath ballistic omschrijft:
Een beetje last van muizenissen in je hoofd? Verjaag ze met een zalig bad met Twilight, een Bath Ballistic die lichaam en geest tot rust brengt met lavendel en tonka. Geniet van de kleureffecten in je bad, deze ballistic verandert in je bad van roze naar blauw.

Lush - Twilight Bath Ballistic

Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik geen grote ‘lavendel‘ fan ben (iets met wc-geur enzo..), maar ik was voornamelijk benieuwd naar het effect in mijn bad! En wauw.. deze Twilight bruisbal bombardeer ik meteen tot mijn grote favoriet! Wanneer de bruisbal in het water beland is de hoofdkleur roze, maar al snel mengt een lichtblauwe kleur zich in het water en laat prachtige schakeringen zien. Maar dan.. (en dat was me eerst nog niet opgevallen) merk ik allemaal kleine glinstertjes op mijn huid! Het water is helemaal blingbling en ik voel me precies een glitterqueen, zalig!! Het schuren van het bad achteraf was iets minder glamorous :(

Lush - Twilight Bath Ballistic

Lush - Twilight Bath Ballistic

Lush - Twilight Bath Ballistic

Ingrediënten:
Natrium Bicarbonaat (Sodium Bicarbonate), Citroenzuur (Citric Acid), Wijnsteenzuur (Tartaric acid), Sodium Laureth Sulfaat (Sodium Laureth Sulfate), Lavendel essentiële olie ((Lavandula angustifolia)), Benzoë gom (Styrax tonkinensis pierre), Tonka-absolue (Dipteryx odorata), Ylang Ylang olie (Cananga odorata), Lauryl betaïne (Lauryl Betaine), *Coumarine (*Coumarin), *Linalool (*Linalool), Parfum (Perfume), Kleurstof 42090 (Colour 42090), Kleurstof 14700 (Colour 14700), Kleurstof 17200 (Colour 17200), Kleurstof 45410 (Colour 45410), Zilverkleurig eetbaar glitterpoeder (Silver Edible Lustre)

Hou je van lavendel, een roze bad met lichtblauwe schakeringen en vooral, are you a glitterqueen? Yes! Lush – Twilight bath Ballistc is te koop voor €4,95 per stuk online of in de Lush winkel.

Liefs,

Eefje

  • Zo mooi, die kleuren! Alleen die glitter is toch een beetje vervelend achteraf.

  • Ziet er niet slecht uit, maar ik zelf ben helaas geen fan van lavendel! :-)

  • He lijkt mij heerlijk voor een badje vlak voor het slapen