Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Lush The Comforter

Na mijn eerste Lush ervaring (lees mijn Candy Mountain review hier) kon ik niet wachten om opnieuw in bad te gaan maar dan met The Comforter..

Lush The Comforter

Volgens Lush is deze bubble bar gelijk aan troost, nu ik kan jullie één ding zeggen.. ik zocht geen troost, maar ik kreeg wel een gigantische smile op mijn gezicht toen ik in bad zat. Dit is momenteel mijn guilty pleasure!

Lush The Comforter

Lush The Comforter

The Comforter is net als Candy Mountain een Bubble Bar.. Je houdt de bubble bar onder de stromende kraan terwijl je deze met je vingers verkruimeld. Daardoor ontstaat er een enorme berg schuim met een lekkere zoete geur. Het water kleurt felroze en mijn badkamer ruikt naar snoep!
The Comforter is wel moeilijk af te brokkelen, met mijn handen lukte dit absoluut niet, dus heb ik een mesje gebruikt. Deze bubble bar kan je gerust meerdere keren gebruiken, ik schat zo’n 5 à 6 keer.. want je hebt maar weinig nodig voor een bad vol schuim!

De geur is werkelijk goddelijk! Mijn hele badkamer ruikt naar de zoete geur van zwarte bessen, spijtig genoeg blijft de geur niet hangen op mijn huid.

Mijn huid voelt heerlijk zacht aan en ik ben ongelooflijk blij dat ik deze bubble bar dankzij enkele collega’s heb ontdekt!

Lush The Comforter

Ik vind deze bubble bar echt fantastisch! Gelukkig is dit geen Limited Edition maar zit ‘ie in de gewone Lush collectie!
The Comforter is daarom ook een perfect cadeautje om te geven maar zeker om te krijgen :)

Lush The Comforter kost €6,95 en is te koop in de Lush filialen of online

XOXO
Eefje

 • Ik vind het ook een leuke bubblebar. Alleen ligt de geur mij ietsje minder dan bij sommige andere bubblebars….

 • Ooooh, hij spreekt me zeker aan!

 • Oeh, deze lijkt mij heel erg lekker!

 • Ik denk dat mijn mama deze ooit heeft gehad, hij rook idd superlekker!

 • Wendy (B)

  Deze is al jaren een favoriet van mij :)

 • oh lijkt mij echt heerlijk eigenlijk

  liefs
  Karlien

 • Ik ga deze zeker halen wanneer ik weer in de Lush ben hihi. Fijne feestdagen! liefs x

 • Oeh, ik heb deze al gekocht en kan niet wachten om hem binnenkort te gaan gebruiken! :-D De geur is heerlijk! :-)