Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Lush, Kruidvat en H&M Shoplog: Filmpje

Tijdens de herfst ga ik liever in bad en dat doe ik off course met Lush! In deze shoplog toon ik mijn nieuwe aanwinsten van de Lush Store in Gent. Ondertussen zien jullie ook mijn aankopen bij Kruidvat en ik deed een online bestelling bij H&M, meer bepaald items uit de nieuwe beautylijn.. Kijken jullie even mee?

Lush, Kruidvat en H&M Shoplog: Filmpje

Waar willen jullie zeker een review over zien? Waar zijn jullie het meeste benieuwd naar? Let me know!!

Liefs,

Eefje

  • Aiii, veel beterschap, knap dat je toch een video opneemt :-O Die Lush producten zullen je nu wel deugd doen! Ideaal om effe mee te ontspannen. Heb zelf nog nooit bij H&M online besteld, durf dat niet zo goed for some reason. Benieuwd wat je van de producten gaat vinden.

  • Ik moet echt DRINGEND eens naar de Lush-winkel! Zo’n mooie spullen!!!!!!