Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Lush – Candy Mountain Bubble Bar

Lush.. wat kan ik er van zeggen, Ik lees er heel veel reviews over, heel veel positieve reviews..Mijn collega’s zijn er gek op! Er is een Lush in Gent niet ver van mijn werk, maar toch.. voelde ik niks voor Lush. Ik vind het iets raar, al die rare vormpjes, kleurtjes en geurtjes. Ik krijg er geen ‘wauw, dit moet ik hebben’ gevoel van. Tot ik deze week eventjes mee de stad inging met een collega, want zij wou nog ‘iets’ van Lush.

Ik besloot Lush een kans te geven, aangezien ik nu opnieuw een bad heb in ons nieuwe huis, kon ik het maar beter eens testen en zien of Lush echt zo wauw is als blijk uit alle reviews.

Ik koos voor 2 bubble bars: Candy Mountain (Limited kerst edition) en The Comforter (review volgt later).

Lush - Candy Mountain Bubble Bar

Ik testte Candy Mountain en dit is wat ik er van vind..

Zaterdag ging ik in bad met Candy Mountain, een bubble bar uit de limited edition van de Kerst.

Het is de bedoeling dat je de bubble bar onder de stromende kraan houdt en dan verkruimeld. Daardoor ontstaat er een enorme berg schuim met een lekkere zoete geur. De bubble bar heeft een klein beetje glitters op zich, maar in het water zie je dat niet terug, ook niet op je huid. Het water kleurt lichtroze, wat een extra leuk effect geeft.
De Candy Mountain is best wel makkelijk af te brokkelen. Zelf breek ik de bubble bar in twee delen. Zo kan ik hem twee keer gebruiken!

Lush - Candy Mountain Bubble Bar

De geur: Heerlijk! Het is een geur die zoals de naam van deze bubble bar al zegt ‘Candy Mountain’ – een berg snoepjes! Mijn badkamer ruikt naar snoep! Zalig!! Het ruikt heerlijk zoet.

Lush - Candy Mountain Bubble Bar
Hier heb ik een stuk afgebroken en onder de kraan laten verkruimelen.

Lush - Candy Mountain Bubble Bar
Heerlijk veel schuim, met een licht roze kleurtje (niet zo goed zichtbaar op foto).

Ik vind het eigenlijk wel jammer dat deze Candy Mountain alleen tijdens de kerstdagen te koop is, maar dat maakt hem wel extra speciaal natuurlijk. Volgend jaar ga ik hem zeker weer in huis halen, of ik haal er nog enkele als reserve! Gelukkig heeft Lush nog veel meer Bubble Bars in het vaste assortiment waar ik toch wel nieuwsgierig ben naar geworden :)

Conclusie: Ik had Lush al veel langer een kans moeten geven, maar beter laat dan nooit. Deze week ga ik met The Comforter in bad en een review volgt snel!

Ik betaalde voor Lush – Candy Mountain €4,75 in de winkel in Gent.. Wil je meer Lush, surf dan even naar Lush.nl

Lush tips zijn altijd welkom!!

XOXO
Eefje

  • Ik ben dol op de candy mountain. Zelf vind ik het ergens wel logisch dat hij enkel tijdens kerst te koop is. Suikerspin tijdens de zomer lijkt mij iets te zoet ;):p

  • Lush is een merk dat mij eigenlijk ook niet heel erg aanspreekt, ik vind het best duur en ook al lijken al die badproducten me heel erg fijn, ik ga eigenlijk bijna nooit in bad, leve de douche ;-)
    Toch zal ik ooit wel eens een bubble bar proberen, deze lijkt me wel fijn!

  • Wat goed dat je eerste Lush ervaring je zo bevalt :-) Ik ben ook fan van hun badproducten.

  • Eigenlijk is alles bij de Lush geweldig ^_^ Het personeel ook, dat vind ik heel fijn! Ik ben vooral fan van hun huidverzorgingsproducten. Dream cream is ook zeker een aanrader; het is eigenlijk een body lotion maar is heel erg geschikt voor huidproblemen – van acne tot psoriasis en eczeem (geen idee hoe dat mogelijk is, maar het is zo)

  • Ik heb deze zelf ook gekocht en kan niet wachten om hem te testen! :-)

  • Annelies

    In het vast assortiment is er Creamy Candy, die ruikt bijna hetzelfde! Probeer zeeeeker ook eens de haarproducten (of vraag je een staaltje bij een volgende aankoop). Ze zijn niet goedkoop, maar echt wel waard!