Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Louis Widmer Micellaire Reinigingslotion 3-in-1

Newbie onder de gezichtsreinigings producten is de Micellaire Reinigingslotion van Louis Widmer 3-in-1! Louis Widmer kennen we allemaal als het beauty merk van bij de apotheek, toch is het voor mij de eerste keer dat ik een product van dit merk gebruik (shame on me I know) :)

Met de nieuwe Micellaire Reinigingslotion combineer je drie verzorgingen in één. Het is zowel een oogmake-up remover, een tonic (zonder alcohol) en een reinigingsmelk. Aanbrengen is simpel, zacht en doeltreffend! Doe een beetje reinigingslotion op een wattenschijfje en dep daarmee zachtjes over de huid. Je hoeft nadien niet af te spoelen met water.

Louis Widmer Micellaire Reinigingslotion 3-in-1

Louis Widmer Micellaire Reinigingslotion 3-in-1

Louis Widmer Micellaire Reinigingslotion 3-in-1

Het geheim van de nieuwe Micellaire Reinigingslotion is de micellaire technologie. Micellen zijn kleine ronde structuren, samengesteld uit tensioactieve moleculen. Deze moleculen bestaan uit een lipofiele pool en een hydrofiele pool die zonder water onzuiverheden van de huid losmaken, en dit in alle zachtheid. Deze reinigende moleculen omhullen vuildeeltjes en trekken deze als een magneet aan. Zo verwijdert de lotion alle sporen van make-up en mascara. Panthenol verzacht de huid en beschermt deze tegen irritaties. Het DayMoist CLR- complex, de gehydrolyseerde jojoba-esters, olijfolie en betaïne hydrateren en verzorgen de huid voortreffelijk.

Dankzij deze micellaire technologie reinigen actieve bestanddelen je huid op een frisse en zachte manier. Tegelijkertijd wordt je huid gevoed én gehydrateerd. De lotion dringt diep door in de huid en zorgt zo voor een optimale reiniging en anti-ageing verzorging. Het resultaat is een prachtige, stralende en goed verzorgde huid. Een must voor elke dag, want onze huid wordt dagelijks aan schadelijke stoffen blootgesteld. De lotion is trouwens uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid en/of dragers van contactlenzen.

Met de nieuwe Micellaire Reinigingslotion combineer je drie verzorgingen in één. Het is zowel een oogmake-up remover, een tonic (zonder alcohol) en een reinigingsmelk. Aanbrengen is simpel, zacht en doeltreffend! Doe een beetje reinigingslotion op een wattenschijfje en dep daarmee zachtjes over de huid. Je hoeft nadien niet af te spoelen met water. De Micellaire Reinigingslotion van Louis Widmer is geschikt voor het gezicht en de gevoelige oogomtrek.

De verpakking.. aaah roze, score 💕💕💕. De zachtroze en tijdloze look van dit product maken mij gelukkig. Ik gebruik de micellaire reinigingslotion nu al tijdje en ik moet zeggen ik hou ten eerste enorm van de geur, heel zacht en bloemig, zeer aangenaam. Over de werking niks dan lof.. mijn make-up wordt verwijderd alsof het niks is. Zowel mijn gezichtsmake-up als oogmake-up zijn netjes verwijderd. Ik merk geen onaangenaam prikkelend gevoel. Integendeel dit product is heel zacht voor mijn huid! Ik draag lenzen en ook hierbij merk ik geen nadelen. Ook ’s morgens gebruik deze micellaire reinigingslotion om mijn gezicht even wakker te maken :) Eén en al lof over de newbie bij Louis Widmer.

Louis Widmer Micellaire Reinigingslotion 3-in-1 100% zonder parfum – Adviesprijs: €15,50 (200 ml). Exclusief verkrijgbaar in de apotheek.

Gebruik jij micellaire make-up removers?

Liefs,

Eefje