Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

L’Oréal – Sublime Sun

Mijn zonnecréme van vorig jaar is op, dus tijd voor een nieuwe en een betere ook. Ik liep bij Kruidvat en mijn oog viel op het mooie flesje van L’Oréal Paris Sublime Sun! Ik besloot deze te kopen en ondertussen heb ik al enkele uurtjes in de zon doorgebracht dus kan ik al een eerlijke review online smijten.. lees verder indien je benieuwd bent..

L'Oréal - Sublime Sun

Dit zegt L’Oréal zelf:
De Perfect Bronze melk spray van L’Oréal Paris Sublime Sun beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van de zon. De UVA en UVB filters voorkomen verbranding van uw huid en gaan vroegtijdige huidveroudering, door de zon, tegen. Met deze melk spray wordt de huid mooi egaal bruin met een zomerse gloed. De formule van deze melk spray smeert makkelijk uit, trekt snel in de huid en plakt niet.

L’Oréal Paris Sublime Sun – De Verpakking

Ik vind de ronde, oranje fles zeer mooi en zeer zomers. Ook praktisch want de fles ligt goed in de hand. De zonnemelk komt uit een spraydop, wat ook handig is. Zo blijft je fles zonnemelk mooi proper na gebruik en hangen er geen restjes aan het flesje.

L'Oréal - Sublime Sun

L’Oréal Paris Sublime Sun –  SPF

Ik koos voor een vrij hoge bescherming nl. SPF 30. Ik bruin wel redelijk makkelijk maar ik heb veel sproetjes en pigmentvlekjes, dus ben ik toch maar voorzichtig. Ik zou evengoed een SPF 15 of 20 kunnen nemen, maar ik speel de laatste tijd graag op safe.

L’Oréal Paris Sublime Sun – De geur

De kleur van deze zonnemelk is gewoon wit, de substantie is zeer vloeibaar (niet zo dik als een lotion). De eerste indruk van de geur voor mij is de typische zonnemelk geur! mmm, zalig. Dat is zo’n typische zomer geur die mij doet wegdromen van witte stranden en palmbomen.

L’Oréal Paris Sublime Sun – Ingrediënten

L'Oréal - Sublime Sun

L’Oréal Paris Sublime Sun – Conclusie

Deze zonnemelk wrijft makkelijk open, laat geen witte strepen na en dringt snel in.. de eerste minuten voelt deze zonnemelk wel een beetje plakkerig aan maar dat gevoel verdwijnt gelukkig snel. Ik ben mooi gelijkmatig gebruind.. eerder sunkissed dan diep bruin. Na het aanbrengen heb ik een mooie glow op mijn huid! Yep, deze gaat mee naar Tenerife!

L’Oréal Paris Sublime Sun is te koop in de supermarkt en drogisterij, maar ook online zoals bv bij Bol.com en kost €17,99

Welke zonnecrème/bescherming gebruik jij?

XOXO
Eefje

 • Hmm niet goedkoop maar hij lijkt me wel fijn :)

 • Ik gebruik momenteel allemaal producten van Coola, een merk dat ik pas ontdekt heb.

  • Eefje

   oh, ken ik niet.. even googlen!

 • Nog nooit gebruikt deze,
  ik kijk echt niet zo naar zonnemelk, dat lijkt mij zo allemaal hetzelfde, toch niet dan! :D

  liefs,
  Karlien

  • Eefje

   Ik merk veel verschil in zonnecrème! Ik had er al waarvan ik helemaal wit zag (die smeerden niet uit) en ik had er al die vol glitter zaten! Toch maar even uitkijken :)

 • Klinkt als een fijn product, betaal liever wat meer voor een fijn product dan een goedkoop product wat prut is.