Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

L’Oréal Paris – Topcoat – Confettis

Mijn dochter vroeg onlangs om eens een nagellakje met confetti te kopen..Vorige week kocht ik een aantal lakjes online, waaronder een Topcoat van L’Oréal genaamd: Confettis

L'Oréal Paris - Topcoat - Confettis

L'Oréal Paris - Topcoat - Confettis

L'Oréal Paris - Topcoat - Confettis

L'Oréal Paris - Topcoat - Confettis

Hier zie je een combinatie van het lakje Auckland van WIC by Herôme – New zealand collectie + de Confettis topcoat.

Ik vind deze topcoat zeer mooi en ook mijn dochter is er dol op! Elk lakje moet afgewerkt worden met deze Confetti :) Helaas is het verwijderen van deze Confetti topcoat een hele klus! Met de Bourjois nagellak remover lukt het zelfs helemaal niet!! De confetti blijft op de nagel zitten.. dus heb ik dan maar de klassieke nagellak remover bovengehaald incl. watjes :) Uiteindelijk gaat de confetti topcoat eraf.. maar het gaat zeer moeilijk. Jammer.. toch een minpuntje.

Heb jij al een confetti topcoat geprobeerd?

XOXO
Eefje

  • Confetti lakjes zien er zo apart uit, maar wel ontzettend leuk! Zelf heb ik het nog niet. Wel jammer dat ze er moeilijk afgaan !

  • Ziet er mooi uit, ook in combinatie met dat mintgroen!

  • Pretty! I like it :)

  • Ziet er mooi uit, echt een leuke combinatie! :-)

  • Vind deze er erg leuk uit zien! Mooie combinatie!

  • Je moet eens een potje kopen bij het kruidvat om nepnagels te verwijderen. Met zo’n potje verdwijnen glitters als sneeuw voor de zon!