Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

L’Occitane Shower Oil: Review

Ladyzzzzzzzzz,

In de Deautybox van deze maand (januari) zat een travel size (75ml) shower oil van L’Occitane. Ik was zeer nieuwsgierig naar deze olie dus kwam hij meteen in mijn douche terecht! Why wait :)

Ik ben echt fan van douche olie’s zie review Yves Rocher. Ik gebruik eigelijk niks anders meer onder de douche.

Ik heb deze olie nu al 4 dagen gebruikt en heb ondertussen al wat research gedaan over dit product op het net. En ik vind het al de moeite om hierover een review te schrijven voor jullie.

L'Occitane Shower Oil: Review

De Amandel Douche Olie is een douche olie die verandert in een melkachtige substantie die zachtjes mijn huid reinigt. De olie voelt aan als satijn op mijn huid. Deze shower oil voelt zacht aan, hydrateert en verwend mijn huid enorm :) Dit is een super amandel douche olie. Deze olie is ook een prachtig product om te gebruiken voor het scheren van je benen. Het scheermes glijdt soepel over mijn huid. Ik heb helemaal geen irritatie ondervonden tijdens het scheren.

De geur is één van de dingen waar ik van hou en zo super vind aan dit product. Het heeft een goddelijke bloemige amandel geur dat subtiel en vrouwelijk is en de geur blijft uren op mijn huid na het douchen. Het is geen wonder dat dit product één van de bestsellers van L’Occitane is.

Als je een droge huid hebt zoals ik, dan is uw huid voldoende gehydrateerd met deze olie. De handige verpakking voorkomt dat je teveel van deze olie gebruikt want ik had echt niet veel nodig om mijn volledige lichaam te hydrateren.

De Amandel Douche Olie is verkrijgbaar in drie verschillende maten. 75ml, 250ml en 500ml (ook in een handig navulpak) Ik heb de travel size (75ml) uit de Deautybox. Deze kost in de winkel of op de site van L’occitane €6. Als je deze olie ook eens wil testen dan raad ik je deze travel size aan, zo weet je of je deze leuk vind of niet en ben je toch niet veel geld kwijt. Ik heb deze olie dus nog maar een paar keer gebruikt en er zit nog veel in mijn flesje :). Dit is een product dat lange tijd zal meegaan onder de douche en als mijn flesje dan toch leeg is ga ik me deze shower olie zeker aanschaffen!

Ik ben echt wel verliefd op dit product. Ik zou het geweldig vinden als ze een body spray of parfum met exact dezelfde geur als deze douche olie zouden verkopen :)

Hebben jullie ervaring met deze olie? Of zat hij ook in jullie Deautybox van Januari? Let me know!

XOXO
Eefje