Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

L’Occitane – Almond Refining Concentrate

Geperst amandelextract, een nieuw actief bestanddeel dat is gepatenteerd door L’OCCITANE, vormt de basis van een nieuw lichaamsverzorgingsproduct: L’OCCITANE Refining Concentrate.

L'Occitane - Almond Refining Concentrate

Dit product heeft verstevigende eigenschappen en verfraait de lichaamsvorm zichtbaar door lichaam en geest in evenwicht te brengen. Het perfecte product voor alle vrouwen die hun contouren willen verstevigen en verfraaien.
Deze gespecialiseerde formule bevat amandelolie, geperst amandelextract en cafeïne, waarmee duidelijk resultaat wordt behaald. Het voelt bovendien heerlijk aan op de huid. Het stimuleert de mechanismen van de huid, waardoor de huid steviger en elastischer wordt. Daarbij maakt een cafeïne-extract een bobbelige huid gladder.
De zijdeachtige textuur met zijn verrukkelijke geur trekt gemakkelijk in de huid en maakt deze zacht en niet plakkerig. Je kunt je na het aanbrengen ervan direct aankleden of nog even genieten van de heerlijke sfeer in je badkamer…

In de fabriek worden de gedroogde amandelen gemalen en koud geperst. Aan het eind van dit doorlopende proces wordt een heerlijke olie met goede eigenschappen verkregen. De geperste amandelen zijn een bijproduct. Geperst amandelextract wordt nu in een tot poeder gemalen vorm gebruikt door een cosmetisch laboratorium. Dit nieuwe, gepatenteerde actieve bestanddeel wordt verkregen door een enzymatische reactie, een gepatenteerd extractieproces waarmee actieve moleculen uit verschillende delen van de amandel kunnen worden verkregen.

Naarmate je ouder wordt, nemen de biomechanische eigenschappen van de huid langzaam af. Om te zorgen dat je huid er stevig blijft uitzien ondanks de verstrijkende jaren, verstevigt geperst amandelextract de huid door deze te stimuleren. Het heeft al bewezen de stevigheid en elasticiteit van de huid te verbeteren.

Een verrukkelijke geur en textuur, gepatenteerde actieve bestanddelen, innovatieve formules, massagetechnieken die zijn ontwikkeld in onze spa’s… Het L’OCCITANE Laboratorium heeft de perfecte balans ontwikkeld tussen het plezier van een dagelijkse zintuiglijke ervaring en de bewezen doeltreffendheid van haar lichaamsverzorgingsproducten met amandelen uit de Provence.

Je moet je er elke dag op verheugen het te gebruiken, de belofte van een moment voor jezelf en puur genot van de zintuigen. Een moment waarvan je wilt genieten.

L’Occitane – Almond Refining Concentrate – €45

Een product waar ik in ieder geval heel nieuwsgierig naar ben..

Liefs,

Eefje