Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

L’OCCITANE Adventkalender(s)

Je kan er niet meer omheen, de adventskalenders schieten momenteel als paddestoelen uit de grond :) Het wordt nog moeilijk kiezen voor de liefhebbers :) Ik stel jullie graag voor aan de 2 (jawel) kalenders van L’OCCITANE.. De Classic en de Premium adventkalender!

L’OCCITANE – CLASSIC ADVENTCALENDAR €49,00

Er is zoveel om van te houden tijdens de feestdagen: de prachtige kleuren, de magische sfeer, het plezier om geschenken uit te wisselen en het genieten van speciale momenten met de mensen van wie je houdt.
Het is een inspirerend seizoen dat prachtige creaties en illustratrices als Kanako inspireert… Ze werd geboren in Japan en werd verliefd op Parijs, een stad vol contrasten die haar eindeloze ideeën geeft voor haar onweerstaanbaar vrouwelijke illustraties.

L’OCCITANE Adventkalender(s)

L’OCCITANE Adventkalender(s)

L’OCCITANE Adventkalender(s)

L’OCCITANE Adventkalender(s)

Deze kalender bevat populaire producten van L’OCCITANE, zoals de Almond Delicious Soap, Shea Comforting Cream en Relaxing Shower Gel…
In de achtergrond zien we een dorpsplein, kinderkoren, een kerstboom, een olijfboom, een luchtballon…
Elke dag een nieuwe verrassing.

L’OCCITANE ADVENTKALENDER PREMIUM €99

In de feestelijke stemming van gulle giften introduceert L’OCCITANE dit jaar een premium adventkalender in de stijl van een kast met 24 laatjes gevuld met schoonheidsschatten.
In elke laatje zit een geur, een handcrème of misschien zelfs het geheim van een jeugdige huid. Deze oogverblindende selectie miniproducten is een feest voor de ogen en de zintuigen!

L’OCCITANE Adventkalender(s)

L’OCCITANE Adventkalender(s)

L’OCCITANE Adventkalender(s)

Zoals ik al zei, moeilijk kiezen dus. Mijn voorkeur gaat uit naar de Premium adventskalender omdat deze toch net ietsje luxueuzer is. Alhoewel ik al zeer tevreden zou zijn met de classic one :) Alweer iets om toe te voegen aan mijn wishlist!

Naar welke adventskalender gaat jou voorkeur uit?

Liefs,

Eefje