Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Les Couleurs de Noir – Le Stylo Rouge

De laatste maanden ben ik echt van lipstick gaan houden en liefst een lipstick die mijn lippen tegelijk verzorgd en niet uitdroogt. Ik mocht voor Les Couleurs de Noir hun nieuwe Le Stylo Rouge testen. Les Couleurs de Noir is Belgisch en speciaal ontwikkeld voor dames met een gevoelige huid. De producten zijn verkrijgbaar bij de apotheek en Le Stylo Rouge is de newbie in de collectie..

Les Couleurs de Noir – Le Stylo Rouge

Le Stylo Rouge bestaat in vijf kleurtjes, van nude tot roze tot diepbruin. De lipsticks zijn semi glossy, creamy en verzorgend tegelijkertijd. De nieuwe Le Stylo Rouge van Les Couleurs de Noir brengen erg fijn aan en voelen ook zacht en licht aan op de lippen. Ik kreeg Le Stylo Rouge 01 & 02 om te testen. Mijn persoonlijk favorietje is het nude kleurtje (01). Er zit vast ook een kleur bij die jij leuk vindt!  De lipsticks voelen heel comfortabel aan en blijven ook zeer lang zitten! Ze overleven een hapje en een drankje. Ik heb de nude one steeds bij mij in mijn handtas om regelmatig bij te werken.

Les Couleurs de Noir - Le Stylo Rouge

Les Couleurs de Noir - Le Stylo Rouge

Les Couleurs de Noir - Le Stylo Rouge

Les Couleurs de Noir - Le Stylo Rouge

Les Couleurs de Noir - Le Stylo Rouge

Les Couleurs de Noir - Le Stylo Rouge

Les Couleurs de Noir - Le Stylo Rouge

Ik ben fan, deze creamy lipstick is perfect voor mij omdat ik steeds last heb van droge lippen. De ideale combinatie van verzorging en een kleurtje.. Love it!

Les Couleurs de Noir – Le Stylo Rouge is te koop bij de apotheek en kost €19,90!

Welk kleur is jou favoriet?

Liefs,

Eefje

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen