Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Lancôme – Juicy Shaker

Tijdens mijn lunch break ging ik samen met een collega even een koffie drinken bij Starbucks Gent.. Zitten we daar gezellig op het terras tot het plots begint te regenen.. Geen zin om naar binnen te gaan, lopen we even een stukje verder tot mijn collega voorstelt om te schuilen bij ICI Paris XL (of all places!!!!!) Ik kwam buiten met 2 nagellakjes en het nieuwste hebbeding van Lancôme – de Juicy Shaker! Ik had hier al redelijk veel reclame over gezien en voor zo’n €20 wou ik deze zelf wel eens testen, ik koos voor de kleur Meli Melon! Benieuwd? Lees dan even verder..

Lancôme - Juicy Shaker

Lancôme – Juicy Shaker:

Lancôme - Juicy Shaker

Lancôme - Juicy Shaker

Lancôme - Juicy Shaker

Lancôme - Juicy Shaker

Lancôme - Juicy Shaker

Lancôme - Juicy Shaker

Lancôme - Juicy Shaker

De Lancôme Juicy Shaker is geïnspireerd op de cocktail shaker. De verpakking is dan ook heel erg leuk en speels en lijkt echt op een cocktail shaker met de zilveren dop :) Deze lipgloss is voorzien van een dual-fase formule, die is samengesteld uit levendige kleurpigmenten en voedende oliën. Shake it! That’s right, schudden voor gebruik, hierdoor worden de oliën goed vermengd met pigmenten om een uniforme kleur aan je lippen te geven. De sponsen applicator is zo goed ontwikkeld zodat hij precies op je lippen aansluit.

Wanneer je het flesje laat staan zie je de olie en de kleurpigmenten zeer goed van elkaar gescheiden, na het schudden zijn die 2 met elkaar vermengd en zie je nog één kleur.. Het aanbrengen gaat super makkelijk met de sponsen applicator, die is echt groot in vergelijking met andere lipglossjes.. Mijn eerste indruk is positief, de geur is heerlijk en ruikt wel degelijk naar meloen! De lipgloss tintelt een beetje op mijn lippen en deze hebben ook een mooie glans (shimmer)! Nog een pluspunt, hij voelt absoluut niet plakkerig aan (wat ik echt het vervelendste vind aan gloss!).

Na een paar minuten voel ik de lipgloss steeds droger worden en wanneer ik in de spiegel kijk merk ik steeds minder en minder glans! En ik heb nog niet eens iets gedronken of gegeten!! Nog geen 2 uur later (en nog steeds niks gedronken of gegeten!) is de lipgloss helemaal verdwenen! Really? Ik heb zeker iets verkeerd gedaan?? Een 2e poging dan maar (we gingen ’s avonds naar een feestje). De juicy shaker aangebracht vlak voor we vertrokken en toen we op het feestje aankwamen (zo’n 45 min later) bleef er opnieuw bijna niks over van deze lipgloss! Wat een teleurstelling! Ik had hier echt wel meer van verwacht! Ik merk geen hydratatie en de glans is na een paar minuten weg als sneeuw voor de zon! Een mooie verpakking maar de inhoud valt tegen..

Lancôme Juicy Shaker bestaat uit verschilllende kleuren is te koop bij de parfumerie en kost €19,80

Heb jij deze Juicy Shaker van Lancôme al geprobeerd? Ik ben benieuwd naar jou ervaring!

Liefs,

Eefje

  • Ai, jammer van de houdbaarheid en de algemene kwaliteit :-(

  • spijtig van de kwaliteit want het ziet er wel veelbelovend uit

  • Saraya Callewaert

    Wat jammer dat het tegenvalt, de verpakking ziet er leuk uit :)
    X

  • Oei, wat jammer dat hij na twee uur al weg is; Dat zou toch niet mogen zeg voor die prijs