Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Lancaster Sun 365 BB body cream

☀️ Aaah de lente, de eerste zonnestralen.. heerlijk! Maar oooh noo, mijn mooi getinte huid van in januari (Tenerife ya know) is helemaal verdwenen als sneeuw voor de zon. Dus dat wil zeggen.. opnieuw van 0 beginnen! Maarrrrr Lancaster biedt de mogelijkheid om mijn benen te voorzien van een goudbruine glow terwijl ze tegelijkertijd beschermd worden met SPF15. Come to mama!!

Lancaster Sun 365 BB body cream

Aangezien ik eind mei opnieuw naar Tenerife (mijn hart verloren aan het mooie eiland) vertrek, kan ik met de Lancaster Sun 365 BB Body Cream al een beetje ‘vals spelen’ en sunkissed toekomen. Want Lancaster heeft de BB cream opnieuw uitgevonden met een versie voor het lichaam. Al bij de eerste applicatie krijgt de huid zonder gebruik van zelfbruiningsingrediënten een goudkleurige bruine teint op maat. Trouw aan de Lancaster filosofie beschermt de Sun 365 BB body cream de huid van het eerste moment van blootstelling aan de zon en bestrijdt het de schadelijke milieu-invloeden dankzij een Complex van actieve anti-oxidanten!

Lancaster Sun 365 BB body cream

Lancaster Sun 365 BB body cream

Lancaster Sun 365 BB body cream

Lancaster Sun 365 BB body cream

Hier testte ik de Lancaster Sun 365 BB body cream op mijn armen.

De Sun 365 BB body cream zorgt ook voor een geleidelijke ontwikkeling van een echt kleurtje, dankzij het Tan Activator Complex dat de periode overbrugt tussen de eerste stralen van de zomerzon en de zomervakantie.
De Sun 365 BB body cream zorgt voor 24 uur non-stop hydratatie omdat het is verrijkt met glycerol. Het zorgt voor een perfecte fluweelachtige finish die imperfecties verdoezeld en de huid op natuurlijke wijze laat stralen.

Bon, ik ben geen grote fan van zelfbruiners en body make-up (schrik voor vlekken op de kledij enzo). Dus ik heb deze dan ook niet in mijn stash. Dus heel sceptisch begon ik te smeren met die bruine goedje.. eerste indruk: ‘Oeh dat is wel heel erg donker!’ Tweede indruk na het mooi open smeren: ‘Tiens, dit valt precies wel goed mee!’ Derde indruk: ‘Amai dat is een mooi resultaat!’ Om maar te zeggen: Dit is geen zelfbruiner (komt ook niet voor in de ingrediënten), dus de typische zelfbruiner geur is dan ook niet aanwezig.. integendeel dit product ruikt heel erg aangenaam! En last but not least de Sun 365 BB body cream maakt geen vlekken! Can I get an Amen, peeelease!!

Nog 5 weken en ik vertrek met een mooi sunkissed kleurtje richting Tenerife en ik ben ook nog eens beschermd tegen de zon dankzij de SPF 15!

Tip: Breng de Sun 365 body cream gelijkmatig aan. Laat deze vóór het aankleden goed drogen. Was handen na het aanbrengen van de cream.

Heb jij al ooit een BB cream voor je lichaam gebruikt?

Liefs,

Eefje

  • Wendy (B)

    Ik heb een product van Lancaster dat een kleurtje geeft maar je ’s avonds er terug kan afwassen.
    Want als ik zo van die zelfbruiners gebruikt, heb ik plekken.
    Ook al scurb ik zo goed.