Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Laced Bikini – Hunkemöller – Escape to Paradise!

Yesssssssssss!!!!! It’ s mine!!! Ik heb onlangs een persbericht gepubliceerd over de nieuwe swimwear collectie van HunkemöllerEscape to Paradise. Daarin konden jullie een foto zien van Sylvie met een gehaakte bikini top aan! Deze trok onmiddellijk mijn aandacht, maar helaas vorige week was die nog niet binnen in de winkel waar ik woon. Deze bikini staat trouwens ook op mijn “moederdag wishlist“! :)

Laced Bikini - Hunkemöller - Escape to Paradise!

Vorig weekend was ik op zoek naar nieuwe lingerie en op het moment dat ik de winkel wou verlaten, zie ik in mijn ooghoeken… jawel.. de laced bikini!! Ha! De bikini wordt verkocht in 2 kleuren.. wit en oranje. Ik heb de oranje gekocht en dit om maar één reden, ik houd niet van witte bikini’s.. die worden altijd vuil (geel) van zonnecrème! Begrijp me niet verkeerd, ik vind witte bikini’s echt wel mooi, maar ik vind het gewoon niet leuk om met gele of bruine randjes op mijn witte bikini rond te lopen.. :(

Laced Bikini - Hunkemöller - Escape to Paradise!

Het bijpassende rokje was (zoals ik al zei in het persbericht) te groot voor mij (helaas is maatje S de kleinste maat).

Ik ben zeer, zeer, zeer blij met deze bikini! Ik vind hem ongelooflijk mooi! Het leuke bij Hunkemöller is dat je je bikini niet als setje hoeft te kopen, de tops en broekjes worden apart verkocht! Super handig, want niet iedereen heeft boven en onder dezelfde maat!

Ik ben klaar voor de ene hittegolf na de andere ;)

Wat vind jij van deze laced bikini? Iets voor jou?

XOXO
Eefje

 • Heel erg mooie bikini! Mocht ik er niet al zo veel hebben, was deze ook een grote kanshebber ;-)

 • Oh zo mooi! Bikni’s van de hunkemöller zitten supergoed!

 • Mooi! Vind de kleur ook erg mooi, staat fantastisch bij een gebruinde huid!

 • Waaauw, wat een mooie bikini! Heel erg mooie kleur!

 • Als ik het figuur had absoluut :D Dan leefde ik in dit soort gehaakte dingen hahahaha

 • Mme Sophistique

  jep van zodra ik hem bij jou zag wist ik dat ik deze ook moest hebben :D ik ben nog niet in de winkel gaan kijken maar online heb ik hem wel al gevonden

 • Wat een prachtige kleur!
  Deze wil ik zeker ook komende zomer! X