Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

10563 Volgers

Labello Original sparkle

En de Labello-mania goes on! Dit najaar krijgt Labello Original een trendy en very shiny ‘Sparkle’ limited edition makeover. Voor zachte en gehydrateerde lippen, met een nieuwe look erbovenop! Labello Original in een glitterlook Labello Original Sparkle ✨✨✨100% Glam Limited Edition.

Labello Original, dé lipverzorging bij uitstek, verzacht fragiele of uitgedroogde lippen en voedt ze diepgaand. Een nieuwigheid die de grijze herfst- en winterdagen kleur geeft, de nummer 1 in lipverzorging lanceert nu zes nieuwe sticks met een touch of glitter. Perfect om te verzamelen en volledig assorti met de meest glamoureuze outfits. Rood, groen, paars, roze, goud of zilver: de Labello Original ‘Sparkle’ lipverzorgingen krijgen dag én nacht een vaste plaats in je tas. Voor een spetterend eindejaar!

Deze zes nieuwe ‘Sparkle’ lipverzorgingen kregen een grote dosis glitter en glamour mee, maar de inhoud blijft ‘de enige echte en unieke’ Labello Original. Al meer dan 100 jaar staat deze sterverzorging garant voor gehydrateerde en glanzende lippen. Dit dankzij de formule verrijkt met Karitéboter, voor soepele en zachte lippen, en Panthenol, voor de nodige hydratatie. Resultaat: natuurlijk stralende lippen, 12u lang.

Labello Original sparkle

Labello Original sparkle

Labello Original sparkle

Labello Original sparkle

Labello Original sparkle

Perfect voor tijdens deze koude wintermaanden. Mijn lippen kunnen niet zonder. Anders heb ik mega veel last van droge lippen met losse velletjes (geen zicht). En omdat ik zoveel lipsticks test moet ik mijn lippen echt wel de nodige verzorging geven.. Ik heb altijd een Labello op mijn nachttafeltje staan zo verzorg ik mijn lippen terwijl ik slaap. Opstaan met zachte kisseable lips is toch altijd mooi meegenomen, niet? :)

Deze trendy Labello Original limited edition ‘Sparkle’ leent zich perfect voor de feestdagen en verovert zonder twijfel een stek in je tas. Verander van stick naargelang je mood… en party !

Labello Original Limited Edition. Aanbevolen verkoopprijs: € 3,59. Te koop bij de drogist en supermarkt.

Gebruik jij lipverzorging tijdens de wintermaanden?

Liefs,

Eefje