Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

L’ ancôme French Temptation

Het is officieel lente dus nu mag je alle winter make-up kleurtjes terug opbergen en plaats maken voor kleur! Héél véél kleur als het van L’ancôme afhangt! Toen ik deze vrolijke Spring Collection voor het eerst zag moest ik denken aan mijn speelgoed make-up van vroeger, zooooo kleurrijk en vrolijk! Ik word er helemaal blij van! May I present L’ ancôme French Temptation..

L' ancôme French Temptation

L’ ancôme French Temptation

Welkom in de gedurfde en creatieve wereld van de Franse patisserie nouvelle vague, die klassiekers pimpt met verrassende smaken, hedendaags design en fashy kleuren. Van roomsoes tot moderne eclair, Lancôme laat zich graag inspireren door
de nieuwe edgy patisserie en bedenkt een zalige Lentecollectie 2018 waarin de heerlijkste kleuren en appetijtelijkste texturen in de etalage liggen. Het resultaat is dan ook om van te smullen.

Zoals ik al zei is de L’ancôme French Temptation heel erg kleurig, en vrolijk. Verwacht je dan ook maar aan een hoog glittergehalte en opvallende kleuren! Ik laat jullie niet langer in spanning wachten.. Ik heb super veel foto’s gemaakt,  so let’s discover the L’ancôme Spring Collection together!

L' ancôme French Temptation

Ik kreeg een leuk pakketje toegestuurd met daarin een prachtige oogschaduwpalette, een doosje met blushes en applicators in de vorm van schattige macarons (cuteness overload!!), een lipgloss en 2 nagellakjes.

L' ancôme French Temptation
L' ancôme French Temptation

Eye sugar pallete:
Het oogschaduw palette, what can I say? Summer colors and shimmers. Al hou ik mijn oog make-up graag subtiel, toch lijken de roze/lila kleurtjes en de lichtgroene en lichtblauwe kleurtjes wel een leuke afwisseling. Ik zie me dit niet dragen voor het werk, maar misschien wel voor een dagje festival?

L' ancôme French Temptation

L' ancôme French Temptation

L' ancôme French Temptation

Jelly flower lip tint:
Deze lipgloss valt meteen op door zijn origineel look! Jawel, er zitten bloemblaadjes in de gloss! Hoe origineel! De kleur is bij het aanbrengen zeer subtiel maar na enkele minuten wordt deze steeds donkerder. De lipgloss blijft ook enorm lang zitten en voelt totaal niet plakkerig aan.

L' ancôme French Temptation

L' ancôme French Temptation

L' ancôme French Temptation

Nail Polish Le Vernis – Candy Blue & Crispy Lavender:
De nail Polish komt in 3 nieuwe kleurtjes en een topcoat. Pastel blauw, pastel roos en pastel paars. De dekking is echt super goed! Eén laagje volstaat al, maar ik doe er altijd twee voor een nog mooiere dekking. Met deze kleurtjes op mijn nagels krijg ik meteen summervibes ☀️

L' ancôme French Temptation

L' ancôme French Temptation

L' ancôme French Temptation

L' ancôme French Temptation

Macaroon Blush & Blenders:
Het macaron doosje is het meest opvallende item van de collectie! Toen ik deze foto op mijn IG postte dachten sommige volgers dat dit echte macarons waren :) De Macaron Blush & Blender lijken als twee druppels water op de originele koekjes. In het doosje zitten 2 romige blushes en 2 soepele blenders die ideaal zijn om de blush aan te brengen. Met als resultaat een absoluut onweerstaanbare blos op de wangen. De applicators zijn heel zachte sponsjes die je kan deppen in de blush en dan breng je vervolgens de bush aan. Je kan de sponsjes droog en nat gebruiken.

Dit is by far één van de mooiste en origineelste collectie die ik ooit heb gezien! De macaron blush en rozenblaadjes in een lipgloss zijn onweerstaanbaar. De collectie ziet er enorm aantrekkelijk uit. De pigmentatie is enorm goed en ik voel me zo dankbaar dat ik deze collectie mocht ontdekken :)

Eye Sugar palette – € 65,00
Le Vernis – € 20,53
Macaroon blush en blanders – € 57,00
Jelly Flower lip tint – € 30,00

Wat vind jij het leukste item van deze L’ ancôme French Temptation?

Liefs,

Eefje