Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Kruidvat Skin Science Daily Defence

De nieuwe Skin Science Daily Defense producten van Kruidvat zijn speciaal ontwikkeld om de huid te beschermen tegen schadelijke gevolgen van milieu-invloeden, zoals luchtvervuiling, UV-stralen, IR- licht (infraroodlicht) en blauw licht van computers, smartphones, televisie en tablets. De producten zijn zorgvuldig samengesteld met de beste ingrediënten om de perfecte dagelijkse huidverzorging te bieden.

Kruidvat Skin Science Daily Defence

Volgens dermatologen en researchers is het blauwe licht (afkomstig van onze smartphone, tablets en laptop) schadelijk voor onze huid en dit kan leiden tot snellere huidveroudering. Blue light zou net zo schadelijk zijn voor onze huid als UV-straling afkomstig van de zon.

Kruidvat brengt een nieuwe huidverzorgingslijn, Skin Science Daily Defense. De nieuwe lijn bestaat uit een dagcrème, nachtcrème, gezichtsmist en kleimasker. De gezichtsmist is speciaal ontwikkeld om de huid te beschermen tegen vroegtijdige huidveroudering als gevolg van blootstelling aan blauw licht van toestellen. Ook is er op de meeste smartphones een functie aanwezig om blauw licht te veranderen naar oranje licht. En er bestaan ook anti blue light screen protectors die je over je telefoon kunt plakken zodat je beschermt bent tegen het schadelijke blauw licht.

Maar terug naar de producten van Kruidvat. Met een geavanceerd complex aan hoogwaardige ingrediënten zorgen de Kruidvat Skin Science Daily Defense producten ervoor dat de huid wordt beschermd, ontgift en intens gehydrateerd. Zo is het ingrediënt Citystem® speciaal ontwikkeld om de door milieuvervuiling veroorzaakte huidproblemen aan te pakken. Deze natuurlijke actieve stof werkt in op de vorming van schadelijke radicalen en bouwt een beschermend schild op. Het ondersteunt het verdedigingssysteem van de huid, bevordert zijn regeneratie en voorkomt vorming van nieuwe rimpels.

Het Dynamic Radical Control Complex is een premium antioxidant met 24-uur actieve werking. Het biedt overdag bescherming tegen de door de zon veroorzaakte oxidatieve stress, terwijl het ’s nachts behoedt tegen vrije radicalen en het eigen anti-oxidatieve systeem van de huid ondersteunt. Daarnaast helpt het bestaande rimpels te vervagen.
Tot slot heeft de Blue Light Protection Technology de unieke eigenschap de huid te beschermen tegen ‘digitale veroudering’ door de invloeden van blauw licht van computers, smartphones en tablets. Het ingrediënt cacaozaadpeptide bevordert een betere weerstand tegen oxidatieve stress die veroorzaakt wordt door hoogenergetische blauw lichtstraling.

Kruidvat Skin Science Daily Defence

ONAFHANKELIJK GETEST EN BEWEZEN RESULTATEN NA 4 WEKEN:
• Versterkt de huidbarrière
• Vermindert de schadelijke effecten van vrije radicalen
• Bevordert de weerstand tegen oxidatieve stress veroorzaakt door blauw licht (HEV)

De verpakking is blauw (hoe kan het ook anders), shiny en oogt heel erg mooi. Ondanks dat deze lijn enorm budgetvriendelijk is blijft de verpakking er heel erg classy uitzien.

Kruidvat Skin Science Daily Defence

Kruidvat Skin Science Daily Defence

De Skin Science Anti Pollution Day Cream versterkt de natuurlijke weerstand van de huid. Met de innovatieve Pollution Technology met SPF 20 wordt de natuurlijke weerstand van de huid versterkt en bescherming geboden tegen de schadelijke invloeden van buitenaf.

Kruidvat Skin Science Daily Defence

De Skin Science Detoxifying Night Cream helpt de huid ontgiften en de (on)zichtbare schade als gevolg van milieu-invloeden die de huid overdag heeft opgelopen te herstellen.

Kruidvat Skin Science Daily Defence

Kruidvat Skin Science Daily Defence

De Skin Science Advanced Protection Face Mist bevat de Blue Light Protection Technology, die de huid beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering als gevolg van oxidatieve stress die ontstaat bij blootstelling aan blauw licht van apparaten. De verfrissende nevel met plantaardig antioxidant complex geeft directe hydratatie en verkwikking en is gemakkelijk altijd en overal te gebruiken. De spray verspreid een verfrissende nevel over het gezicht en je kunt deze makkelijk meerdere keren per dag gebruiken, dus steek deze maar in je handtas!

Kruidvat Skin Science Daily Defence

De Skin Science Intense Purifying Clay Mask reinigt de huid intensief van invloeden van buitenaf. De zelf-verwarmende werking opent de huidporiën waardoor de natuurlijke ingrediënten een grondige en diepgaande werking kunnen leveren. In zo’n ‘cupje’ (het ziet er een beetje uit als een koffiecupje) zit genoeg voor éénmalig gebruik. Het masker is vrij dik, gelly en sticky en je brengt het best goed dik aan. Daarna spoel je het masker af met water. Na gebruik voelt mijn huid heerlijk schoon, zacht en glad aan. Ik vind deze samen met de face mist en een toppertje!!

De Skin Science collectie van Kruidvat biedt professionele huidverzorgingsproducten op basis van innovatieve en hoogwaardige ingrediënten. De producten zijn ontwikkeld in samenwerking met wetenschappers, onafhankelijk getest en bewezen effectief.

De Kruidvat Skin Science Daily Defense producten kosten € 5,49 en zijn verkrijgbaar bij alle Kruidvat- filialen en online via www.kruidvat.be.

Wist jij dat we ons moeten beschermen tegen blue light?

Liefs,

Eefje