Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Kruidvat – Moments of Me

In de snelle wereld van vandaag is het belangrijk om af en toe eens te ontspannen en helemaal een moment voor jezelf te hebben. Met de productlijn Moments of Me van Kruidvat zijn deze moments perfect thuis te creëren. Ontsnap aan de dagelijkse sleur met luxe bad- en doucheproducten op basis van essentiële oliën. Heb jij balans, ontspanning of energie nodig? Elk geurthema zorgt ervoor dat jij in die mood komt.

Kruidvat - Moments of Me

De douche- en badproducten van Moments of Me bestaan uit drie uitgesproken geuren; zoete sinaasappel, lavendel en eucalyptus. De lijn bestaat uit een heerlijke douchegel, scrubzout -voor een zachte huid in een handomdraai-, aromatische badolie, badzout en verfrissende bruisballen. De huid wordt rijkelijk gevoed door de talrijke heerlijk geurende, etherische oliën en ingrediënten.

Kruidvat - Moments of Me
Absolute harmonie

Behoefte aan balans in jouw leven? Voortaan is het creëren daarvan net zo makkelijk gezegd als gedaan met de balance producten uit de Moments of Me lijn. Deze rustgevende producten met een verrassende geur van zoete sinaasappel brengen je van top tot teen terug in absolute harmonie. Jouw lichaam en geest worden door deze producten in één klap verhelderd waardoor jij de hele dag in control bent.

Kruidvat - Moments of Me
Pure frisheid

Instant energie krijg je van de Moments of Me producten met een verfrissende en heerlijke eucalyptusgeur. Even het perfecte moment voor jezelf met essentiële oliën, waarna jij de hele dag vol energie zit. Dát is wat deze Moments of Me lijn met je doet. Deze producten zorgen direct voor een enorme energy boost waardoor jij kunt gaan en staan waar je wil. En door de volledige hydratatie zie je er ook nog eens stralend uit.

Kruidvat - Moments of Me
Ultieme ontspanning

Aan het einde van een lange dag is een heerlijk relax moment alles wat je nodig hebt in het dagdagelijks leven. Hiervoor heeft Kruidvat de tweede geurlijn van de Moments of Me producten in het leven geroepen. Door de lavendelgeur met een twist kom je direct in een ontspan-modus. Even heerlijk uitrusten is piece of cake met deze producten. Zen is voortaan jouw nieuwe toverwoord.

De nieuwe producten zijn van hoge kwaliteit dankzij de aromatische geuren, essentiële oliën en texturen. Ze zijn vanaf december exclusief verkrijgbaar bij alle Kruidvat-winkels en online via www.kruidvat.be.

Douchegel – €1,99
Zoutscrub – €2,49
Badolie – €2,99
Badbruisbal – €1,89
Badzout – €1,99

Voor welke geur ga jij?

Liefs,

Eefje

  • chucky1012

    Zulke mooie producten die opvallend gekleurd zijn.
    Nu ik je artikel gelezen heb ben ik er zo benieuwd naar….

    Xoxo

  • oooeh wat leuk zeg! hier ga ik toch ook eens naar kijken