Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Kneipp – Silky Secret Review

De perspakketjes van Kneipp zorgen altijd een klein beetje voor een ‘is dit voor mij? Waar heb ik dit aan verdiend?’ gevoel :) Het is altijd leuk thuis komen met een Kneipp pakketje aan de deur! Ook deze keer heeft Kneipp mijn hart gestolen en dit met de nieuwste ‘Silky Secret‘ lijn!

Kneipp - Silky Secret Review

Kneipp – Silky Secret Review:

Alleen al bij het zien van de verpakking word ik instant happy! Zachte pastel roze scoort hier sowieso :) De Silky Secret lijn bestaat uit 3 producten: een badcrème, een douche crème en een body lotion.

Kneipp - Silky Secret Review

Kneipp Silky Secret badcrème:

Nu de herfst er weer is, ga ik sowieso meer in bad. Ik kan echt genieten van een warm bad en het is dubbel genieten met aangename producten die mijn huid verwennen! De Silky Secret badcrème tovert je bad om in een wit melkbad (mensen die veel schuim willen, sorry.. not gonna happen) ! De geur is bloemig, zoet en geurt nog heerlijk lang na.. Deze bad crème bevat oa. zonnebloemolie, glycerine, olus olie, kokosextract, melkextract, zijde-extract en vitamine E. Hierdoor voelt mijn huid zacht en soepel aan..

Ingrediënten: Aqua (Water), Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Pentylene Glycol, Glycerin, Parfum (Fragrance), Olus (Vegetable) Oil, Sine Adipe Lac, Albizia Julibrissin Flower Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Limonene, Benzyl Salicylate, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Sodium Stearoyl Glutamate, PEG-14M, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl- 2-Dipolyhydroxystearate, Xanthan Gum, Dicaprylyl Carbonate, Glyceryl Oleate, Silica, Tocopherol.

Kneipp - Silky Secret Review

Kneipp Silky Secret Douche Crème:

De douche créme schuimt dan weer wel heel erg en voelt inderdaad aan als zijde op mijn huid! Mijn huid is zacht en glad en ik wil het liefst uren in mijn douche blijven staan met dit product! Love it! En alweer de geur die blijft nazinderen zowel op mijn huid als in mijn douche.. (Dit product bevat SLS en Parfum!).

Ingrediënten: Aqua (Water), Glycerin, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Coco-Glucoside, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Glyceryl Oleate, Parfum (Fragrance), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Albizia Julibrissin Flower Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Limonene, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Hydroxypropyl Methylcellulose, Styrene/Acrylates Copolymer, Glycol Distearate, PEG-14M, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Silica, Tocopherol.

Kneipp - Silky Secret Review

Kneipp Silky Secret Body Lotion:

Bij de body lotion heb ik ondervonden dat je erg zuinig mag zijn omdat deze lotion al gauw een witte waas achterlaat op je huid. Zelf gebruik ik nogal royaal veel body lotion. Doordat ik een zeer droge huid heb denk ik steeds ‘beter te veel dan te weinig’. Maar met deze body lotion merkte ik al snel dat ik niet veel nodig had om mijn huid toch voldoende te hydrateren..  Mijn huid voelt zijdezacht aan en ruikt hemels!

Ingrediënten: Aqua (Water), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Isopropyl Myristate, Distarch Phosphate, Panthenol, Helianthus Annuus (Sunfl ower) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Betaine, Tocopheryl Acetate, Albizia Julibrissin Flower Extract, Sine Adipe Lac, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Limonene, Benzyl Salicylate, Citronellol, p-Anisic- Acid, Parfum (Fragrance), Behenyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Glyceryl Caprylate, Arginine, Tocopherol

Kneipp Silky Secret:

Bad Crème – €9,49
Douche Crème – €5,99
Body Lotion – €9,49

Te koop bij de drogist en online oa.bij Bol.com

Ben jij net als ik gek op pastel roze verpakkingen, bloemige, zoete geuren en een zijdezacht glad huidje? Dan kan het niet anders en ben je net als ik even gek op deze Kneipp Silky Secret!

Liefs,

Eefje