Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Kneipp – Douchegel – Citrus

Tot nu toe had ik geen ervaring met de producten van Kneipp. Toen een collega’tje me zei hoe tevreden ze wel was over Kneipp, was mijn nieuwsgierigheid wel gewekt. Samen gingen we tijdens onze lunchpauze naar DI en daar werd mijn aandacht getrokken naar de douchegel met citroen geur! Die geur..echt pure citroen, zo fris! Ik was meteen verkocht! Met plezier heb ik deze Kneipp – Douchegel – Citrus getest voor jullie!

Kneipp - Douchegel - Citrus

Dit zegt Kneipp zelf:

Verkwikt en verfrist
Met natuurlijk melisse, litsea cubeba en citroenolie
Heeft een ontspannende werking op het lichaam en een verkwikkende werking op de geest
Zonder kleurstoffen en conserveringsmiddelen (zoals parabenen)
Zonder minerale oliën
Zeepvrij
pH-Huidneutraal en dermatologisch getest

Kneipp Citrus Douche is het aangewezen product voor een frisse start van de dag.
De waardevolle citrusoliën hebben een verkwikkende werking en de verzorgende ingrediënten zorgen voor een zachte huid.

Kneipp - Douchegel - Citrus

De ingredienten:
Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Polysorbate 20, Glyceryl Oleate, Melissa Officinalis Leaf Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Cymbopogon Nardus (Citronella) Oil, Litsea Cubeba Fruit Oil, Citral, Limonene, Citronellol, Geraniol, Linalool, Parfum (Fragrance), Laureth-3, Glycol Distearate, Glycerin, PEG-18 Glyceryl Oleate/Cocoate, DATEM, Tocopherol

Kneipp - Douchegel - Citrus

Mijn mening:

Ik ben een avond doucher maar ik ben speciaal om deze douchegel te testen een paar keer ‘s ochtends gaan douchen. De douchegel heeft een enorm sterke citrus geur maar hij komt echt heerlijk tot zijn recht onder de douche door de stoom. Door de geur alleen al ben ik klaar wakker :) De douchegel is goed te doseren en ik heb vrij weinig nodig voor mijn hele lichaam, en de geur verspreid zich heerlijk door mijn badkamer + hij schuimt lekker! De gel is erg zacht voor mijn huid en hij irriteert niet. Na het douchen blijft de citrusgeur licht op je lichaam hangen maar niet overdreven. Ik hou zelf heel erg van de geur van citrus, dus ik vind deze douchegel echt heerlijk!

Ik betaalde bij Di €4,99 voor 200ml.

Gebruik jij Kneipp producten?

XOXO
Eefje

 • Hmmm hij klinkt heerlijk en fris!

 • Ik kende kneipp al en heb een citrusvruchten versie thuis, maar een andere als deze :-) Dit busje ziet er op zich al zo fris uit dat ik het ook niet zou kunnen laten staan!
  P.s. ik heb een een (dom) vraagje: Kan ik niet van post naar post gaan op je blog? Ik zie nergens een “vorige-volgede” knop, dus ik moet/ga steeds terug naar de home pagina om naar het vorige of volgende artikel te gaan… Vind het raar dat ik die knop niet zie, want die is er normaal altijd, dus ik ben wsl gewoon te blind om het te zien :$ :p Kan je me zeggen waar hij staat?

 • Over het algemeen douche ik vaak ’s avonds maar in het weekend vaker in de ochtend, dan lijkt deze me erg fijn om lekker wakker te worden!

 • Ik ben ook een grote citrusfan, dus deze is echt wel wat voor mij denk ik.

 • Ik hou van dit soort geuren, dus dit moet vast een fijne douchegel zijn.

 • Ik was al verknokt aan hun massage-oliën! Misschien moet ik eens gaan snuffelen aan deze gels?

 • Oh citroen is echt een heeerlijke geur!
  liefs x

 • Oh my, deze lijkt mij goddelijk, binnenkort maar eens even ruiken!