Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Kneipp – Douche Foam & Sugar Body Scrub – Review

Ik ben nog niet zo lang een ‘Kneipp‘ gebruiker, enkele maanden nog maar. Mijn eerste product van dit merk was de douchegel met citrus (review lees je hier). Toen ik een tijdje geleden een perspakket ontving met hierin twee nieuwe geuren Kneipp douche foam én een sugar body scrub werd ik dan ook direct enthousiast!

Kneipp - Douche Foam & Sugar Body Scrub - Review

In het perspakket zaten 2 douche foams en een body scrub:
Douche foam – Pachouli
Douche foam – Vijgenmelk – arganolie
Sugar Body Scrub

Kneipp - Douche Foam & Sugar Body Scrub - Review

Kneippdouche foampatchouli heeft een zachte en licht kruidige geur. Op de verpakking staat een ‘moment van rust & balans’. De douche foam lijkt scheerschuim in mijn hand maar veranderd in een weelderig schuim op mijn huid!

Kneippdouche foamvijgenmelk & arganolie ruikt fris en fruitig, maar is ook zeer zacht van geur. Beide douche foams maken mijn huid zijde zacht en creëren als het ware een echt wellnessgevoel onder mijn douche! Op deze verpakking staat een ‘moment van pure zachtheid’.

Opvallend is dat je zeer weinig nodig hebt voor één douche beurt en dat je dus heel erg lang doet met één bus douche foam van 200ml. Doe je de foam in een douchepuff dan creëer je nog meer schuim! Zelf vind ik een foam leuker om met mijn handen aan te brengen om de zachtheid van het schuim optimaal te kunnen ervaren!

Kneipp - Douche Foam & Sugar Body Scrub - Review

Kneipp - Douche Foam & Sugar Body Scrub - Review

Voor diegenen met een gevoelig huidje, dit product bevat SLS. Persoonlijk heb ik hier geen last van omdat je dit product vrijwel onmiddellijk afspoelt. Verder bevat deze foam oa: glycerine, voedende jojoba olie of arganolie en etherische oliën voor de geur. De douche foam bevat geen minerale oliën, kleurstoffen en conserveringsmiddelen zoals parabenen èn zijn de producten van Kneipp niet op dieren getest!

Kneipp - Douche Foam & Sugar Body Scrub - Review

Kneipp – Sugar Body Scrub – Amandelolie
De nieuwe scrubs van Kneipp zijn verkrijgbaar in twee geuren: vijgenmelk-arganolie en amandelolie. De scrubs zijn op basis van suiker en bevatten verzorgende oliën. Ik testte de sugar body scrub met amandelolie.

Kneipp - Douche Foam & Sugar Body Scrub - Review

De scrub ziet er op het eerste gezicht uit als een olie. Even goed roeren want de olie gaat een beetje bovenop liggen.
De amandelolie scrub ruikt ontzettend lekker, zoet, zacht en een beetje bloemig. Ik vind deze scrub vallen onder de categorie ‘milde’ scrub. Deze scrub bevat geen grove korrels.. dus gebruik ik deze sugar scrub meerdere keren per week. Ik ben echt gek op de geur van deze scrub en het laat een heerlijk ruikend olielaagje achter op mijn huid.

Kneipp - Douche Foam & Sugar Body Scrub - Review

één minpuntje misschien.. de pot zit maar voor 2/3de vol. Maar hey, is dit niet zo bij alle scrubs van gelijk welk merk?

Deze nieuwe geuren Kneipp douche foams & sugar body scrubs zijn verkrijgbaar bij vrijwel alle drogisterijen voor €6,99 (200ml). De scrubs zijn te koop voor €8,99 voor 200 gram.

Heb jij deze nieuwe geuren al ontdekt?

XOXO
Eefje